Papuče – šta znači sanjati papuče

Loading...

Papuče jesu simbol udobnosti i topline, ugodnog koračanja kroz svoj dom ili pak gradske ulice, a samim tim i kroz život. Kućne papuče nam pružaju neophodan konfor za boravak u zatvorenom prostoru, dok su tu i varijante za otvorene prostore, koje su svakako udobnije od kakve zatvorene obuće, osobito leti.

Papuče se retko pojavljuju u našim snovima. Ali, ukoliko se to desi i vi usnite iste, one su obično, kako smatra sanovnik, izuzetno dobar znak. Pa da protumačimo različita viđenja papuča u snu.

Prema tumačenju iz sanovnika, sanjati da nosite ili da ste samo videli papuče u snu, ukazuje da ste u stavrnosti usporeni, rasejani i nesigurni. San vas upućuje na to da je vreme da se malo opustite. Takođe, može da označava i vašu porodicu, kao i udobnost i lakoću u istoj.

Ukoliko ste samo videli kakve papuče u snu, sanovnik takođe ukazuje da ćete imati susret sa nekim ko vam je veoma drag, bilo da je blizak prijatelj ili neko od rodbine. Moguće je da ćete ići u kakve goste, tj u posetu. Isto tako ovakav san ukazuje i na to da vas vaši prijatelji ili rodbina željno iščekuju i da ćete provesti kvalitetno zajedničko vreme uživajući u neobaveznim pričama.

Sanjali ste da nosite papuče? I ovakav san ima i te kako pozitivnu simboliku. Na javi vas, kako sanovnik smatra, očekuje puno sreće i radosti. Očekuju vas kakve lepe vesti, a u porodici i ljubavi vladaju harmonija, idila i blagostanje.

Kupovina papuča u snu označava prevashodno vaš emotivni status na javi. Ukoliko ste u vezi, vi verovatno uživate u trenutnoj ljubavi sa svojim partnerom, dok oni sami mogu uskoro upoznati neku veoma interesantnu osobu koja će im privući pažnju, ili će pak obnoviti neku vezu iz prošlosti. Sve u svemu sledi lep period prepun emocija na javi.

Pocepane papuče u snu ukazuju na moguću svađu, što u kući, što sa kolegama na poslu, što sa emotivnim partnerom. U tom slučaju može doći čak i do prekida kontakta ili emotivne veze. Okolina vas doživljava kao nemarnu i bahatu osobu. Iako vi to ne vidite, bilo bi potrebno da dobro razmislite o svojim postupcima, „spustite loptu“ i porazgovarate sa osobama do kojih vam je stalo.

Izgubiti papuče u snu ukazuje na nesrećnu ljubav. Moguć je i raskid veze sa emotivnim partnerom. Takođe ovakav san može da ukazuje i na to da vi gubite superiornost i autoritet nad nekim od članova vaše porodice koga ste do sada uspevali da kontrolišete. Ako sanjate da izgubljene papuče tražite u snu, sreća na javi vam je na dohvat ruke, ali vi je ne vidite.

Lepi trenuci sa voljenom osobom vas očekuju ukoliko ste u snu videli neku drugu osobu da nosi papuče.

Ako ste dobili papuče na poklon u snu, na javi se to posmatra kao pomoć koju ćete nesebično pružiti nekoj osobi, iako je ona ni u kom slučaju nije zaslužila.

Loading...