Kafa – šta znači sanjati kafu

Loading...

Više od polovine svetske populacije ne može da zamisli početak svog radnog dana bez šoljice kafe.

Svejedno da li je ona turska, nes, espreso ili kakva druga instant kafa, ovaj napitak mnoge od nas priprema za kvalitetan početak dana, razbuđuje nas, rasanjuje i daje potrebnu energiju za kvalitetno obavljanje poslova koji su pred nama.

Kafa je toliko prisutna u našim životima na javi, da ni malo ne čudi podatak da ona često može da se pojavi i u snovima i to u različitim oblicima, formama ili pak situacijama.

San u kome vi pijete kafu ima nebrojeno mnogo objašnjenja za javu. Sanovnik smatra da ukoliko ste u snu pili kafu ili vam se pak javila potreba za ispijanjem iste, to ukazuje da se na javi dvoumite da li da se upustite ili ne u kakav projekat. Može to biti poslovna, ljubavna ili pak kakva druga ponuda, za koju vi niste sigurni da li je pametno da je iskoristite ili da je odbacite. Ne želite da brzate i radi ste sakupiti još valjanih informacija koje će vam pomoći u donošenju odluke a da ona pri tom ne bude ishitrena.

Alternativno, ovakav san može da ukazuje i na vašu želju da u budnosti promenite svoju svakodnevnu rutinu. Trenutno vam je pomalo dosadno u životu i hteli biste da iz toga isplivate.

Ovaj san može, smatra sanovnik, ukazivati i na to da vas na javi neko ogovara. Budite oprezni jer se možda poveravate i smatrate prijateljima pogrešne osobe.

Ako ste u snu kuvali kafu, takav san ukazuje da na javi možete očekivati posetu. Može to biti i neka vama veoma draga osoba koju odavno niste videli, pa ćete se stoga truditi da joj priuštite što prijatniji doček i period proveden u vašem društvu.

Piti kafu u snu sa nekim označava da prema toj osobi imate posebna osećanja, a ukoliko ste kafu pili sa većim društvom, na javi se to smatra srećom i zadovoljstvom kao i željom za provodom. Moguće je da ćete obnoviti neke svoje kontakte sa drugarima i da vas očekuje dosta lepih zajedničkih trenutaka. Svakako se smatra da džezva u snu koja je puna kafe ili pak puna šolja označavaju društvo, gostoprimstvo i ljubaznost na javi.

Ako ste ponudili nekoga kafom u snu moguće je da će vam na javi biti potrebna nečija usluga, te da ćete tu osobu zamoliti za istu.

Svađa sa partnerom na javi moguća je ukoliko ste u snu vi mleli kafu. Moguće je da će se pojaviti kakve nesuglasice, mimoilaženje mišljenja i stavova, kao i kriza u vezi. Pokušajte da sve to rešite na miran način, razgovorom i razumom.

Ukoliko ste prosuli tj prolili kafu u snu, takav san može da vas upozori na potencijalne nesuglasice sa kolegama i saradnicima na poslu. Takođe, ovakav san vam najavljuje i skoriju moguću posetu, ali ovoga puta osobe koja vam i nije baš osobito draga.

Ako vam je neko gatao u snu, tj gledao vam u šolju, potrebno je da se na javi pripazite lažnih prijatelja, smatra sanovnik.

Loading...