Vetar – šta znači sanjati vetar

Loading...

Vetar, kao astrološki element, simbolizuje pokretljivost, um, intelekt, verbalnu komunikaciju. Kao takav, kada se javi u snu, mora se posmatrati da li je njegova uloga koju nam podsvest šalje konstruktivna ili destruktivna.

Ukoliko ste sanjali da duva vetar, to ukazuje na vašu životnu energiju i snagu.

Takođe, ovakav san može da ukazuje i na promene u vašem životu u narednom periodu. U zavisnosti od toga da li je u pitanju jak vetar, oluja, tornado ili pak povetarac, da li duva u vašem pravcu ili pak suprotno, sanovnik će imati drugačije objašnjenje za ove snove.

Ukoliko ste sanjali lagan vetar ili povetarac, sanovnik smatra da vas na javi nakog dugog perioda tugovanja očekuje period mira i sreće, lakoće i užitka.

Takođe, povetarac u snu simbolizuje i vaš ugodan i prijatan društveni život. Smatra se da vi sa lakoćom sklapate prijateljstva i da ste okruženi pozitivnim ljudima, mirom i pozitivnom energijom.

Ako sanjate jak vetar ili kakvu oluju, tornado, takav san označava oluju i previranja u vama. Na javi je previše stresa, period nemira i mogućih brojnih neprijatnosti, osobito sa nekim osobama sa kojima ne uspevate da pronađete zajednički jezik. Svesni ste problema koji se gomilaju u vašem životu i posebnu pažnju obratite na jačinu oluje i štetu koju ona za sobom ostavlja, jer kao takva ona može ukazati na segment života koji vam je pod najvećim rizikom za razorenje.

Ukoliko vam u snu vetar duva u leđa u pravcu u kome se krećete, to znači da ćete ostvariti uspeh u onome čega ste se dohvatili. U tome ćete umnogome imati potporu na javi u vidu pomoći prijatelja ili porodice, iako je možda niste ni tražili ni očekivali.

Vetar koji u snu snažno duva u vas i otežava vam put dok se vi borite protiv njega i snažno koračate napred, ukazuje na sve prepreke koje ćete morati da prevaziđete da biste stigli do cilja. To ćete uspeti samo ukoliko budete istrajni u svojim planovima. Uprkos iskušenjima, uspećete da zahvaljujući svojoj upornosti, postignete i završite započeto.

Neuspeh na poslu i poslovnim poduhvatima očekuje vas ukoliko vas je u snu vetar oduvao u stranu ili pak sa željenog puta kojim ste krenuli.

Ako vam je vetar u snu uterao tj naneo vam prašinu u oči, moguće je da na javi strepite od nečijeg mišljenja, do koga vam je ipak veoma stalo. Može to biti neki blizak prijatelj, idol, šef na poslu ili pak kolega, partner ili partnerka.

Loading...