Lubenica – šta znači sanjati lubenicu

Loading...

Bez obzira na to što je neki smatraju voćem, a neki povrćem, svi se slažu u jednom – lubenica je idealno osveženje u vrelim letnjim danima. Kada pomislimo na lubenicu, prva asocijacija nam je njena zrelost i punoća ukusa, tečnost koju ona obezbeđuje našem organizmu, a samim tim i zdravlje.

Smatra se da svojim bojama – zelene nezrelosti i mladosti i ružičaste ljubavi i strasti, lubenica pre svega simboliše emocije, požudu i želju, ali istovremeno i slobodno vreme i relaksaciju. Smatra se da trudnice često sanjaju lubenice zbog promene oblika svog tela.

Sanovnik smatra da ukoliko ste sanjali lubenicu, to nije dobar znak na javi kada su u pitanju poslovi, ljubav ili pak vaše zdravlje. Poslovni poduhvati koje ćete preduzimati u budućnosti biće uglavnom bezuspešni ili će uspeh biti kratkoga daha.

Što se zdravlja tiče morate se pripaziti jer su moguća kakva hronična oboljenja. Sa druge strane kada je u pitanju ljubav, ni na tom polju ne cvetaju ruže – ljubavni snovi vam se neće ostvariti, a vaše želje ostaće samo pusta mašta.

Takođe, ovakav san vas savetuje da donekle obratite pažnju ko su vam prijatelji. Moguće je da vam se neko lažno predstavlja, a da mu vi naivno poklanjate svoje poverenje.

Pored lažnog prijateljstva, ukoliko ste lubenicu videli u snu, čuvajte se i zavidnih ljudi koji vas okružuju.

Ukoliko ste jeli lubenicu u snu, takav san vam ukazuje da bi poželjno bilo da odustanete od kakve emotivne veze na koju ste se odlučili jer ona neće potrajati, a isto tako neće doneti ni puno dobra. Možda je partner iz nekog razloga pogrešna osoba i nije za vas. Ukoliko je potrebno, ne žurite, vreme će pokazati.

San u kome vi jedete lubenicu može se preko sanovnika tumačiti i na još par načina. Alternativna značenja jesu i vezana za vaš posao, zdravlje i prijatelje, pa vam sanovnik poručuje da ćete na javi nakon ovog sna imati poziv za kakvo druženje sa vama bliskim osobama, da vam je zdravlje u odličnom stanju, ali i da je moguće će vas neka situacija u kojoj ste nepromišljeno postupili, koštati živaca i doneti vam veći stres.

Ako ste u snu videli lubenicu  koja raste u bašti, to ukazuje da će vam u budućnosti sve krenuti na bolje i da će trenutni problemi rezultirati dobrim finalnim proizvodom, tj da će se sve dobro završiti.

Kupovati lubenicu u snu ukazuje na kakvo novo poznanstvo i lepe dane koji vam predstoje, dok vas semenke lubenice koje ste usnili upozoravaju da se u stvarnosti ozbiljno pozabavite sa svojim zdravljem jer su moguće kakve ozbiljnije bolesti.

Loading...