Leteti – šta znači sanjati da letiš

Loading...

Po pravilu, snovi o letenju su uglavnom praćeni izuzetno jakim i najčešće prijatnim emocijama. Ipak, ponekad, ovakve snove mogu pratiti i neprijatne emocije, kao što su strah i uznemirenos.

U zavisnosti od vrste emocija, koje u snu o letenju osetite, zavisi i način na koji možete protumačiti san.

Šta znači sanjati da letite?

Sanjati da letite uz osećaj prijatnosti i uživanja:

Ukoliko ste sanjali da letite uz osećaj prijatnosti i uživanja, to znači da na u trenutnom periodu na javi, vi posedujete savršeno uspostavljenu kontrolu nad svojim životom. Puni ste samopouzdanja i tačno znate šta želite. Niko i ništa ne može da promeni smer vašeg kretanja ka cilju.

Takođe, ovakav san može značiti i to da ste na javi iz određenog razloga stekli utisak da ste “iznad” drugih i da ste nedodirljivi. Preispitajte svoje stavove i ukoliko shvatite da vam ovaj vid tumačenja sna o letenju više priliči, budite više promišljeni i pokušajte da objektivnije sagledate sebe, ljude koji vas okružuju i svoje mesto među njima.

Sanjati da letite uz osećaj straha i neprijatnosti:

Ukoliko ste sanjali da letite uz osećaj straha i neprijatnosti, da recimo padate pri letu ili nailazite na prepreke, to znači da na javi trenutno proživljavate neprijatan i problematičan period ili da ste opterećeni negativnim emocijama. Prepreke kao motiv u snu o letenju, zapravo predstavljaju ljude koji vam se na javi suprotstavljaju i koji se protive vašim stavovima.

Zato, veoma je važno da li ste u snu uspeli da sa lakoćom savladate i prevaziđete prepreke ili ste zbog tih prepreka prekinuli letenje. Ukoliko ste savladali prepreke, to znači da ćete na javi pronaći način da prevaziđete i nadmudrite svoje neprijatelje, a ukoliko ste zbog prepreka prekinuli letenje, to znači da će neprijatelji nadmudriti vas i da će uzrokovati vaše odustajanje od određenog cilja. Pokušajte da više budete usresređeni na sebe i da se ne pokolebate pri nailaženju na prepreke.

Loading...