Šta znači sanjati lift

Loading...

Na osnovu tumačenja sna o liftu, vrlo jednostavno i precizno možete saznati kakvim okolnostima i kakvim dešavanjima ćete biti izloženi u predstojećem periodu na javi.

Zato, ukoliko ste sanjali lift, u nastavku teksta saznajte šta vas očekuje.

Šta znači sanjati lift?

Sanjati da stojite ispred lifta ili da ulazite u lift:

Ukoliko ste sanjali da stojite ispred lifta ili da ulazite u lift, vaš san predskazuje da čete uskoro na javi osetiti snažnu želju da nešto u svom životu promenite. Ta želja već je prisutna ili potisnuta negde duboko u vama. Određene okolnosti kojima ste izloženi na javi, ne predstavljaju okolnosti kojim bi ste voleli da ostanete trajno izloženi ili trajno okruženi. Smatrate da možete i da zaslužujete mnogo više.

Sanjati lift koji se kreće na gore:

Ukoliko ste sanjali lift koji se kreće na gore, imate razloga da se radujete. Vaš san predskazuje jako lepe i pozitivne promene koje vas u bliskoj budućnosti očekuju. Dobićete neočekivanu priliku da se u nečemu ostvarite ili dokažete. Veoma je moguće da ćete napredovati na poslu ili da ćete uspostaviti znatno kvalitetniju komunikaciju sa osobom do koje vam je jako stalo, a od koje ste iz određenog razloga distancirani.

Sanjati lift koji se kreće na dole:

Ukoliko ste sanjali lift koji se kreće na dole, vaš san vam ukazuje na to da ste u trenutnom periodu na javi jako statični i usporeni. Nedostaje vam motivacija kako bi ste se pokrenuli iz mrtve tačke i kako bi ste preduzeli korake koji bi mogli da vas dovedu u poziciju mnogo bolju od trenutne.

Vi niste neko kome u suštini i generalno nedostaje životna energija, ali iz određenog razloga i zbog nekog događaja koji ste možda doživeli, vi ste obeshrabreni i emotivno poljuljani. Potrebno vam je nešto što će vam pomoći da opet čvrsto stanete na svoje noge.

Sanjati pokvaren lift:

Ukoliko ste sanjali pokvaren lift, vaš san vam ukazuje na to da se na javi trenutno osećate jako sputano i neostvareno, uprkos maksimalnom trudu koji ulažete da ne bi bilo tako. Svi vaši pokušaji da se na nekom polju ostvarite ili dokažete, završavaju se onako kako niste očekivali.

Loading...