Veridba – šta znači sanjati veridbu

Loading...

Veridba jeste jedan od najznačajnijih datuma u životima dvoje ljudi, kojom se oni obavezuju jedno drugom na vernost u sledećem činu koji sledi, a to je sklapanje braka. Tom prilikom momak traži ruku svoje devojke od njenog oca i kruniše je vereničkim prstenom.

Veridba se smatra jednim od najsrećnijih datuma u životima devojaka i momaka na javi. Ali šta se dešava ukoliko ste istu doživeli ili pak videli u snu?

Sanovnik veridbu tumači na različite načine, u zavisnosti od toga da li je bila vaša ili ste videli nečiju tuđu veridbu, da li ste videli verenike ili ste možda raskinuli istu.

Smatra se da ukoliko ste se verili u snu, na javi vas očekuje lep budući period, posebno kada su u pitanju odnosi sa emotivnim partnerom. Sigurni ste da ste pronašli pravu osobu za sebe i želite da sa njom stupite u brak i osnujete porodicu. Radite na tome i moguće je da ćete nakon ovakvog sna uskoro to i učiniti.

Takođe, na skori potencijalni brak na javi može ukazivati i san u kome vi igrate sa svojom verenicom/verenikom.

Ukoliko ste pak sanjali tuđu veridbu, sanovnik smatra da vas na javi očekuju brojni izdaci i troškovi. Moguće je da ćete zaista imati kakvo slavlje u stvarnosti pa ćete se samim tim i istrošiti, dok sa druge strane svakako povedite računa o svojim finansijama na javi.

Na žalost sanovnik tumači da, ukoliko je veridbu usnila veoma mlada osoba, ona na javi neće imati puno obožavaoca. No, to ne treba da predstavlja brigu, jer vreme mladih tek dolazi i svakako donosi puno ljuvanih veza, što uspešnih, što manje uspešnih.

Ukoliko ste u snu raskinuli svoju veridbu, budite spremni na probleme na javi. Pre svega ovakav san se odnosi na probleme na poslu, gde vas očekuje puno zadataka, a manjak koncentracije, te su moguće i kakve greške u izvršenju istih. Takođe, povedite računa i na svoj emotivni status, ali i na porodicu, kako ne bi došlo do kakve nesloge u istim.

Ako ste u snu videli verenike, san vas upozorava da na javi obratite pažnju na svaki vaš korak u budućnosti. Ne biste smeli ishitreno da reagujete niti da pravite kakve glupe poteze, jer vas to može koštati poslovnih angažmana, veze ili pak dovesti do svađe sa vama bliskom osobom.

Ako ste pak videli verenike u crkvi, ovakav san se tumači kao vaša osećanja na javi prema osobi prema kojoj ona ne bi smela da postoje, tj smatrate se grešnim u velikoj meri jer je osoba možda već zauzeta.

Ako svog verenika/verenicu vodite na venčanje u snu, na javi će vam se ispuniti neka lepa želja. Ukoliko je/ga pak vidite da trči, to se smatra izuzetno lošim snom koji ima simboliku nesrećnog pa i smrtnog slučaja na javi.

Loading...