Košulja – šta znači sanjati košulju

Loading...

Sanovnik smatra da košulja u snu u najvećem broju slučajeva ima pozitivnu simboliku. Takođe, ona se povezuje sa vašim emotivnim stanjem, te košulja koju vi nosite u snu najčešće otkriva vašu prisutnost i vašu svest o nečemu, pa i o vama samima na javi.

Tako na primer, ukoliko je u snu košulja bila bez rukava, to ukazuje da u izvršavanju svojih zadataka, pristupu raznim situacijama i problemima, morate biti žustriji, napadniji i agresivniji. Previše ste tolerantni i blagi, što okolina zna da na lukav način iskoristi i prestigne vas u svakom smislu. Košulju bez rukava sanovnik tumači  i kao mogućnost da ćete na javi biti pokradeni, te stoga posebno obratite pažnju gde držite svoje stvari od velike vrednosti.

Oblačiti ili svlačiti košulju u  snu sanovnik tumači kao kraj i konačno rešavanje svih vaših briga na javi.

Izgubiti košulju u snu ukazuje na finansijske probleme i poteškoće koje su pred vama na javi. Moguće je i da ćete se upustiti i u kakav rizičan posao, te će vas u svakom slučaju na javi dočekati nešto veći gubici.

Prati košulju u snu sa jedne strane ukazuje na to da će u vašoj porodici vladati mir i blagostanje, dok sa druge strane može da ukazuje na to da ćete uspeti da sakrijete i sačuvate neku tajnu od velikog značaja. Ovakav san sanovnik tumači i kao kakvu radosnu vest koju ćete čuti, a tiče se vaše porodice. Sa druge strane, on može imati i negativnu konotaciju i povezivati vas na javi sa kakvim problemima koji će vas odvesti pred sud i organe reda.

Prljava i pocepana košulja u snu nije dobar znak. Označava svađu i neslogu, bilo u porodici, bilo među prijateljima ili sa partnerom. Neke vaše želje ostaće samo pusta mašta i neće se ostvariti. Takođe ovakav san može da vas upozorava i da sačuvate svoju čast i da ne ukaljate svoj obraz. Isto tako, morate se pripaziti moguće bolesti na javi.

Sanjati ili oblačiti čistu košulju označava kraj vaših briga na javi. Sledi vam uspeh na poslu, radost i sreća, kao i ispunjenje vaših želja. Ukoliko je ona bela i lepa, sledi radost na javi zbog uloženog truda koji se isplatio, a takođe moguće je da ćete dobiti naklonost i simpatije osobe koja vam se već duže vreme sviđa. Dakle lepa košulja označava i lep realni život.

Ako ste nekome poklonili košulju u snu, sanovnik smatra da to na javi ukazuje na dobrog prijatelja koga imate. Sa druge strane, ovakav san može da vas upozori i da se pripazite svađe na javi.

San u kome je neko vama poklonio košulju, nije dobar znak i ukazuje na to da ste na javi izloženi ruglu, kleveti i ogovaranju.

Šiti košulju u snu jeste sreća u emotivnom statusu, dok kupovati je ukazuje na moguću kupovinu poklona u stvarnosti.

Loading...