Pas – šta znači sanjati psa

Loading...

Kada se jave kao motiv snu, psi mogu predskazivati različite trenutke i događaje koji vas očekuju na javi. Da li je reč o pozitivnim ili o negativnim trenucima i događajima, zavisi od načina na koji ste sanjali psa.

Uglavnom, rapoloženje i ponašanje psa u snu, srazmerno je vrsti predstojećih dešavanja na javi.

Konkretno, ako je motiv psa u snu izražen i zapamćen u pozitivnom svetlu, onda su pred vama pozitivni događaji, ako je motiv psa izražen i zapamćen u negativnom svetlu, onda vas očekuju negativni događaji.

Pogledajte šta precizno znači sanjati psa:

Šta znači sanjati psa?

Sanjati mirnog i umiljatog psa:

Ako ste sanjali mirnog i umiljatog psa, vi sebe možete smatrati srećnom osobom. U vašem životu, postoji neko ko je zaista dobronameran prema vama i ko vam iskreno želi dobro. Neko u koga imate dosta poverenja, to poverenje maksimalno i zaslužuje. Možda je reč o vašem prijatelju, o partneru ili o članu porodice, zaključite sami.

Ukoliko ste sanjali više pasa sa takvim opisom, imate višostruke razloge za sreću. Vi ste prosto okruženi osobama koje vam misle i žele dobro. Potrudite se da takve osobe na vreme prepoznate i da ih sačuvate pored sebe i u svom životu.

Sanjati besnog psa:

Ako ste sanjali besnog psa, budite jako oprezni u narednom periodu. Neko sa kim se redovno susrećete, uskoro će na vrlo pokvaren način pokušati da vas povredi. To je možda osoba od koje tako nešto nećete očekivati i zbog toga ćete biti jako razočarani, ljuti i povređeni.

Ipak, ukoliko se tok ovakvog sna razvijao u smeru da ste vi oterali ili da ste pripitomili besnog psa, onda to znači da će se neprijatna situacija na javi razrešiti u vašu korist.

Sanjati razigranog psa:

Ukoliko ste sanjali razigranog psa, koji svoju razigranost ispoljava željom da se igra sa vama, to znači da na javi uskoro možete očekivati jako prijatno iznenađenje i to od strane bliske i drage osobe. Takođe, ovakav san može značiti i predznak za novo poznanstvo iz kog će nastati sjajno prijateljstvo ili nova ljubav.

Možda će vam neko iz okruženja jasno pokazati svoju naklonost ili će u datoj situaciji stati u vašu odbranu i to će vam dati razlog da budete jako srećni ispunjeni.

Sanjati psa koji ujeda:

Ako ste sanjali psa koji ujeda, nažalost može se dogoditi da čujete vest o nečijoj smrti. Ne mora da znači da će to biti vest o smrti vama bliske osobe, već može biti u pitanju i osoba koju ste tek površno poznavali. Takođe, možda će se nakon ovakvog sna dogoditi i to da vas neko izda ili povredi rečima ili da nešto što smatrate vrednim i što volite izgubite.

Sanjati režanje psa:

Ukoliko ste sanjali režanje psa, odnosno psa koji reži, to znači da će neko pokušati da vas uvredi i da vam na taj način nanese patnju. Takav pokušaj će vas verovatno razočarati i možda emotivno povrediti.

Sanjati psa koji cvili:

Ako ste sanjali psa koji cvili, to znači da ćete na javi ishitreno i možda nenamerno nekoga povrediti ili će neko povrediti vas. Ukoliko vi budete ta osoba koja će nekoga povrediti, biće vam nakon toga žao, jer ćete shvatiti da niste postupili kako treba i da ste bezrazložno naneli bol toj osobi. Ovakav san, takođe može simbolizovati i gubitak nečega što vam jako znači ili nečega što smatrate vrednim.

Sanjati uginulog psa:

Ako ste sanjali uginulog psa, na javi možete očekivati prekid komunikacije sa nekom veoma dragom i do sada važnom osobom u vašem životu. Možda ćete prekinuti brak, vezu ili dugogodišnje prijateljstvo. Takođe, ovakav san može označavati i “umiranje” nekog segmenta vaše ličnosti. Možda ćete jednostavno izgubiti određena interesovanja koja ste do sada imali ili ćete šrestati da se bavite stvarima ili poslom kojim ste se do sada bavili.

Loading...