Pesak – šta znači sanjati pesak

Loading...

Pesak u snu se može pojaviti na nebrojeno mnogo različitih načina i mesta. U svakom od tih snova on će imati svoju posebnu simboliku koja će takođe biti raznolika.

Videti pesak u snu, kako smatra sanovnik, nije dobar znak. Moguće je da ćete na javi imati posetu od neke osobe koja vam i nije preterano draga, sa kojom nemate zajedničkih tema i koja vam jednostavno ne prija.

Sa druge strane sanovnik vas upozorava da ukoliko ste videli pesak u snu morate da se pripazite kakve prevare na javi. Možda previše verujete nekome i ne slutite da postoji mogućnost da vas prevari. Kako pojedini sanovnici pesak tumače i kao novac, ta prevara bi mogla da bude i u finansijskom smislu. Nemojte nasedati na nečija prazna obećanja, niti vi kome nemojte davati lažnu nadu.

Ukoliko sanjate da vi ili pak neka druga osoba nosi težak teret sačinjen od peska na leđima u snu, vrlo verovatno je da vas na javi sustižu vaši ranije počinjeni grehovi. Zbog nečega vas podsvest stiže u snu, dok na javi to prerasta u grižu savesti.

Ako hodate po pesku u snu, to ukazuje da su vam planovi za budućnost, a pre svega oni poslovne prirode, nesigurni. Ne možete još uvek da se kompletno oslonite na svoja dela i da čvrsto stojite uz svoje stavove, jer je sve još uvek na dosta „klimavim nogama“ i daleko je od privođenja kraju i dolaska do finalnog cilja.

Sakupljanje peska u snu ukazuje na bogatstvo ili pak siromaštvo, na čast ili pak na poniženje, i to sve zavisno od količine peska koju ste sakupili u snu. Gutanje peska u snu ukazuje na štednju na javi, dok ukoliko u snu držite pesak u šaci, mogući su novi poslovni poduhvati.

Ležati na pesku u snu ukazuje na to da ste vi na javi srećna osoba kojoj je veoma malo dovoljno da joj život bude lep. Niste zahtevni, skromni ste, znate da cenite prave životne vrednosti i zbog toga nemate većih trzavica.

Ukoliko ste u snu ležali u pesku, tj bili ste zatrpani peskom, takav san smatra sanovnik označava zdravlje. Vi veoma vodite računa o vašem fizičkom, mentalnom i socijalnom zdravlju, te vas stoga očekuje lep i dug život.

Sanjati kako pravite kule od peska u snu ukazuje da vi život gledate kroz ružičaste naočare. Ma koliko godina imali vama je život i dalje bajka. Verujete svim ljudima i verujete da su svi ljudi dobri. Nadajmo se da ste u pravu i da se nećete opeći kroz život sa takvim svojim stavom.

Loading...