Pilići – šta znači sanjati piliće

Loading...

Pilići su jedna od najnežnijih i najkrhkijih stvorenja na svetu. Samim tim, možemo reći da su oni simbol nežnosti, mekoće i ranjivoti. Takođe, pilići su i simbol Uskrsa, najvećeg Hrišćanskog praznika među vernicima.

Smatra se da je jedan od najsrećnijih snova i najboljih snova koje neko može da usni, san u kome se iz jaja izležu pilići. Takav san, smatra sanovnik, najavljuje sreću i radost na javi, prelep budući period pun harmonije i blagostanja.

Takođe, ovakav san može najavljivati i prinovu u porodici, a ako ga usni trudna žena, očekuje je, smatra se, lak i bezbolan porođaj kao i brz oporavak nakon istog.

Veoma redak san, ali ne i nemoguć, jeste san u kome vi sanjate zametak pileta u jajetu. Dakle usnili ste jaje iz koga će se uskoro izleći pile. Takav san pokazuje da će se na javi dogoditi neverovatne promene u vašem životu. Misli se pre svega na pozitivne promene, ali ne kakve sitne, već tako velike da će vam se život promeniti za 360 stepeni. Dogodiće se stvari za koje ste mislili da su nemoguće i toliko ćete biti srećni da će vam se osećanja sreće i tuge mešati u jedno.

Videti piliće u snu prema sanovniku označava poslovni uspeh. Međutim, put do tog uspeha neće biti baš tako jednostavan. Biće vam potrebno da uložite veliki trud kako biste postigli ciljeve, a možda će vam za to biti potrebna i nečija pomoć. Na kraju će se ipak sve isplatiti.

Ukoliko ste se u snu možda igrali sa pilićima, na javi vas očekuje kakva nova ljubav. Bićete srećni i ispunjeni zbog novih dešavanja i emocija koje se bude.

Ukoliko ste ubili pile u snu, ili ste pak jeli piletinu, na javi to nije dobar znak. Očekuje vas veoma loš i težak period. Na poslovnom planu javiće se brojne poteškoće, a sve će to sa sobom povući i lošu finansijsku situaciju. Sa druge strane ni na planu ljubavi neće cvetati ruže pa možete očekivati i ozbiljne probleme u vezi sa partnerom.

Gajiti piliće u snu označava vašu potrebu za kakvom promenom na javi. Potrebno vam je da pobegnete od svih problema modernog vremena, da nestanete na neko vreme i od posla i od svega što vas u stvarnosti guši.

Ako ste pak u snu dozivali piliće kako bi vam prišli, takav san govori da će u skorijoj budućnosti nekome biti potrebna vaša pomoć. Vi ćete se svakako kao pravi prijatelj odazvati pozivu i priteći onda kada vaši najbliži to od vas budu tražili.

Loading...