Plivati – šta znači sanjati da plivaš

Loading...

Kod snova gde ste sanjali da plivate, jako je bitno da znate što preciznije šta ste sanjali, tj u kom kontekstu plivanje da bi mogli preciznije i detaljnije da ga protumačimo. Pa hajde da zajedno vidimo neke od najčešćih situacija snova u kojima plivamo.

Sanjati da plivam u čistoj i mirnoj vodi:

U slučaju da ste sanjali ovakav san gde plivate u vodi koja je čista, mira i opuštajuća, uglavnom simbolizuje to da ćete na javi da postignete odredjeni uspeh sa velikom lakoćom, gde se ispred vas neće isprečiti nikakve prepreke i problemi. Uživajte u svom uspehu.

Sanjati da plivam u prljavom vodi koja je pritom hladna ili vrela:

Kada je ovakav san u pitanju gde vi niste baš u čistoj vodi ili ona nije prijatne temperature već je ledena ili pretopla, uglavnom se pričuvajte jer su na javi moguće odredjene neprijatnosti.

Sanjati da plivam ka nekom sprecifičnom cilju:

Ako ste sanjali san da plivate u ovakvom kontekstu, to znači da ste vi jedna vrlo uporna i istrajna osoba koja grabi do svog cilja koji je zacrtala da svoje planove ostvari i sprovedete ih u delo.

Sanjati da plivam okružen ajkulama ili nekim drugim ribama:

Ovakav van ukazuje da ćete na javi verovatni biti na teškim odlukama i da ćete biti okreuženi problemima koje morate da rešite. Nemojte se lako predavati i šta god da je upitanju izadjite kao pobednik iz toga.

Loading...