Pokojnik – šta znači sanjati pokojnika

Loading...

Snovi u kojima ste doživeli susret sa pokojnikom, gotovo bez izuzetka su praćeni veoma snažnim i burnim emocijama, koje variraju od neizmerno velikog straha do ushićenosti i ogromne sreće. Upravo zbog takvih činjenica, snovi o pokojniku uvek su upečatljivi i dugo ostaju u sećanju.

Ukoliko ste sanjali pokojnika, pogledajte kakvo značenje ima vaš san.

Šta znači sanjati pokojnika?

Sanjati susret sa pokojnikom:

Ukoliko ste sanjali susret sa pokojnikom, vaš san zapravo predstavlja refleksiju vaše naglašene i možda potisnute potrebe da osobu koju ste sanjali bar još jednom sretnete. Ukoliko takav san bude praćen strahom, to ne treba da vas zabrine, jer strah u snu o pokojniku, javlja se kao reakcija vaše podsvesti na ono što vam je u svesnom stanju nepoznato i strano.

Sanjati zagrljaj sa pokojnikom:

Ako ste sanjali zagrljaj sa pokojnikom, potrebno je da znate da je to jedan od najčešćih oblika sna o pokojniku, pogotovo ukoliko ste sanjali vama dragu osobu koja je preminula. Ovakav san najčešće je praćen neizmerno velikom srećom, osećajem ispunjenosti, ali često i suzama.

Ovakav san, najčešće je najuže povezan sa izraženim nedostajanjem koje osećate prema pokojniku kojeg ste sanjali.

Sanjati da je pokojnik ljut na vas ili da ste se sukobili sa njim:

Ukoliko ste sanjali da je pokojnik ljut na vas ili da ste se sukobili sa njim, vaš san najverovatnije predstavlja refleksiju vaše svesti o tome da ste doneli određenu oluku ili učinili postupak, sa kojim pokojnik kojeg ste sanjali ne bi bio saglasan.

Zbog takve činjenice, vi osećate krivicu. Pokušajte da preispitate svoje principe i da postupke koji će vam nametnuti grižu savesti prestanete da činite.

Ako vam se dogodi da suviše često sanjate pokojnika i da vam on u snu saopštava ili prenosi određenu informaciju, razmislite o sadržaju i smislu te informacije. Možda postoji razlog zašto takav san često sanjate.

Loading...