Policija – šta znači sanjati policiju?

Loading...

Definitivno je da organi reda ili uniformisani policijski službenici i nisu baš naše omiljene ličnosti na javi. Sa njima obično dolaze kakve neprilike, ili smo se mi već na žalost upustili u iste, pa nam sledi kazna.

Policija jeste simbol moći, vlasti, kontrole, pravila i državne strukture. Takva simbolika se sa jave umnogome prenosi i na snove.

Snovi u kojima se pojavljuju organi reda, mogu ukazivati da ste se na javi ponašali nemarno, da niste ispunili kakve obaveze i dužnosti i da vas zbog toga očekuju kakve posledice. Zbog toga ćete se uglavnom osećati uplašeno i delovati uspaničeno. Dakle, videti policiju u snu obično upozorava na kakve nevolje u bliskoj budućnosti kojima ćete biti izloženi. Moguće je da se te nevolje tiču, odnosno blisko su povezane sa ljudima koje ste koliko do juče smatrali svojim prijateljima. Moguće je da će vas izdati i okrenuti vam leđa baš sada kada su vam najpotrebniji. Sa druge strane, sanovnik smatra da ćete upravo uz pomoć prijatelja uspeti da rešite sve što vas na javi muči.

Ukoliko ste sanjali da vas je uhapsila policija, to bi opet preneseno na javu značilo da zbog nečega imate osećaj krivice ili da ste pak zabrinuti zbog nečega. Moguće je da ste na poslu napravili kakvu grešku ili prekršaj, bilo svojom, bilo tuđom krivicom ili nepažnjom, pa sada trpite. Morate biti veoma oprezni u svim poljima na javi, ukoliko ste imali san ovakvog tipa.

Ako ste videli nečije tuđe hapšenje u snu, moguća je svađa u kući, dok ukoliko je policija privela, tj uhapsila nekog vama bliskog, obratite pažnju na tu osobu na javi, možda joj je potrebna vaša pomoć. Takav san vas upozorava i da čuvate vaše prijatelje. Ako ste pak vi nekoga hapsili, smatra se da ćete imati problema sa organima reda i sudom.

Slično je i ako u snu vidite policijski auto. To može ukazivati na kakve vaše unutrašnje brige i nemire koji vas tište i zbog kojih vam je preko potrebna briga ili savet, pomoć neke vama bliske osobe.

Sanjali ste da ste vi uniformisani policijski službenik? Obično se takav san odnosi na vašu savest i moral. Postajete samouvereniji i sigurniji u sebe, pohvale i kritike koje dobijate na javi pozitivno deluju na vas, a moguće je da projektujete na sebe neke osobine ovih organa, tj osobine koje oni na javi poseduju, i da delate u skladu sa njima. Sa druge strane, sanovnik vas upozorava da se pripazite neiskrenih ljudi koji vas okružuju, kao i na moguće probleme i nesuglasice u braku.

Ako ste u snu bežali od policije, to na javi može da ukazuje da ste nekoga nešto slagali, namerno ili nenamerno, slučajno, ali ste nekako uspeli da se iz te jedne laži upetljate u čitavu mrežu istih i sada ne znate kako da se iz toga izvučete i jedini spas vam je beg.

Ako ste se kojim slučajem u snu zaljubili u policajca, moguće je da na javi vaš istinski partner ima kakvih ozbiljnijih problema bilo kakve vrste i da i vi zbog toga proživljavate stresan period vašeg života.

Izbegavajte poslove i ljude koji su sumnjive prirode ukoliko ste u snu videli policijsku stanicu.

Loading...