Poplava – šta znači sanjati poplavu

Loading...

Po uopštenom i grubo definisanom pravilu, snovi o poplavi simbolišu buđenje i bujanje osećanja kojima će biti obeležen vaš budući period života ili kojima je već obeležen vaš sadašnji period života.

Ipak, kako se detalji sna o poplavi mogu razlikovati, tako se može razlikovati i precizno tumačenje ovakvih snova.

Šta znači sanjati poplavu?

Sanjati malu poplavu:

Ukoliko ste sanjali malu poplavu, vaš san simbolizuje činjenicu da se trenutno unutar vašeg bića veoma lagano, sporo i gotovo neprimetno bude emocije, koje imaju ogromnu predispoziciju da postanu burne i snažne. Ipak, iz određenog razloga, vi kao da svesno usporavate razvoj tih emocija ili se čak trudite da ih uništite, plašeći se pritom da vas njihov intezitet nekako ne povredi.

Pokušajte da budete malo opušteniji i dozvolite više slobode razvoju svojih emocija, ukoliko je naravno reč o zdravim ljudskim emocijama.

Sanjati veliku poplavu:

Ako ste sanjali veliku poplavu, vaš san simbolizuje činjenicu izrazito snažnih i dubokih emocija koje se u trenutnom periodu vašeg života rasplamsavaju u vama, ili će se u neposrednoj budućnosti rasplamsati. Vaše emocije, toliko su nagle i snažne, da vi čak pred njihovim naletom, ponekad ne umete najbolje čak ni da se snađete. Veoma je moguće da upravo u sadašnjem periodu života proživljavate neku veliku ljubav.

Sanjati da se davite u poplavi:

Ukoliko ste sanjali da se davite u poplavi, vaš san predstavlja nagoveštaj za to da će se u skoroj budućnosti u vašem životu odigrati događaj u kojem odmah nećete umeti baš najbolje da se snađete. Uplašićete se pred naletom promena koje će taj događaj poneti sa sobom. Razlog za takvo vaše reagovanje, biće to što vi generalno ne volite da se suočavate sa promenama, koje niste i koje ne možete da isplanirate. Ipak, opustite se jer će se na kraju sve odvijati i završiti u vašu korist.

Sanjati da ste uspeli da se zaštitite ili da se sakrijete od poplave:

Ako ste sanjali da ste uspeli da se zaštitite ili da se sakrijete od polave, to znači da ćete u narednom periodu na javi uspeti da izbegnete nekakve promene kakve bi mogle da se dogode, a kakve ne želite. Uspećete da se izborite za to da stvari i okolnosti ostanu takve kakve jesu i onakve na kakve ste se vi navikli.

Sanjati da ste nekoga izvukli iz poplave:

Ukoliko ste sanjali da ste nekoga izvukli iz poplave i da ste mu samim tim na taj način pomogli i možda mu spasili život, vaš san vam poručuje da ćete u veoma bliskoj budućnosti biti u prilici da nekome zaista pomognete. Budite obazrivi i procenite na vreme kome je to potrebna vaša pomoć.

Loading...