Prevara – šta znači sanjati prevaru

Loading...

Snovi o prevari, često umeju da budu toliko neprijatni i da u vama probude emocije koje su gotovo jednake emocijama koje bi ste doživeli kada bi ste zaista bili prevareni.

Ukoliko ste sanjali prevaru, predlažemo da zaboravite emocije koje ste u tom snu doživeli i da posvetite pažnju otkrivanju značenja takvog sna.

Šta znači sanjati prevaru?

Sanjati da vas je partner prevario:

Ukoliko ste sanjali da vas je partner prevario, postoji velika verovatnoća da je vaš san samo refleksija vašeg dubokog i potisnutog straha od toga da bi vam se to na javi zaista moglo desiti. Možda vam je do partnera jako stalo, da vas pomisao da bi ste mogli da ga izgubite jednostavno plaši i taj strah kreirao je takve motive vašeg sna.

Takođe, ovakav san se može protumačiti i kao posledica vašeg straha da će vam se ono što zapravo vi na javi radite partneru, jednom vratiti. Osobe koje su neverne, neretko sanjaju da je njihova pozicija drugačija i suprotna od one realne i da su one u poziciji prevarene strane.

Sanjati da ste vi prevarili partnera:

Ukoliko ste sanjali da ste vi prevarili partnera, veoma je moguće da ste iz nekog razloga povređeni njegovim postupcima ili načinom ophođenja prema vama i da potajno osećate potrebu da mu se za takvo ponašanje osvetite. U snu, potreba za osvetom koju osećate na javi, ispoljava se kroz čin prevare.

Takođe, ovakav san možete sanjati i onda kada iz nekog razloga osećate grižu savesti prema svom partneru.

Sanjati prevaru od strane prijatelja ili osobe koja vam je poznata:

Ukoliko ste sanjali prevaru od strane prijatelja ili osobe koja vam je poznata, to znači da vi na javi sumnjate u iskrenost i namere te osobe. Iz nekog razloga, vi ne verujete u potpunosti toj osobi i vaša nepoverljivost, ispoljava se kroz san.

Sanjati da ste vi prevarili prijatelja ili osobu koja vam je poznata:

Ukoliko ste sanjali da ste vi prevarili prijatelja ili osobu koja vam je poznata, vaš san ukazuje na to da iz nekog razloga osećate krivicu zbog nečega što ste uradili i čime ste povredili ili naneli štetu osobi koju ste sanjali.

Loading...