Šta znači sanjati auto

Loading...

Auto kao motiv u snu, uglavnom predstavlja simbol vašeg kretanja kroz život, odnosno simbol načina na koji se snalazite u trenutnim životnim okolnostima.

Od načina na koji ste sanjali automobil, zavisi i to kako se precizno može protumačiti vaš san, odnosno kako se može okarakterisati vaše kretanje kroz život.

Šta znači sanjati auto?

Sanjati parkiran auto:

Ukoliko ste sanjali parkiran auto, to znači da ste u trenutnom periodu života jako statični i da ne preduzimate gotovo ništa kako bi se to promenilo. Donekle, na takav vaš položaj, utiču okolnosti na koje nemate i ne možete imati uticaj, ali donekle i sami na sebi nosite stepen odgovornosti koje niste ni svesni. Suviše ste prihvatili stvari onakve kakve trenutno jesu i čak i po cenu sopstvenog nezadovoljstva na nekim poljima, niste spremni ni da se potrudite da nešto promenite. Jedan propali pokušaj, za vas predstavlja dovoljan razlog da trajno od nečega odustanete. Pokušajte da to promenite.

Sanjati da vozite auto:

Ukoliko ste sanjali da vozite auto, to znači da vi u potpunosti i to najbolje što možete nastojite da upravljate svojim životom. Svoje ambicije, vrlo aktivno sledite i ne posustajući pokušavate da ih iz zamisli sprovedete u dela. To vam daje osećaj kontrole nad životom i osećate se jako zadovoljno i sigurno.

Sanjati auto u kojem se vozite, ali kojim ne upravljate:

Ukoliko ste sanjali auto u kojem se vozite, ali kojim ne upravljate, vama trenutno nedostaje veći stepen kontrole nad nekim životnim dešavanjima. Vi ste neko ko ima puno energije i potencijala u sebi, ali iz određenog razloga, sve to ne dolazi do maksimuma do izražaja. Neko drugi, upravlja stvarima koje bi trebalo da zavise od vaših odluka. Potrudite se da više budete uključeni u stvari koje vas okružuju, ali i koje se tiču lično vas.

Sanjati slupan ili pokvaren auto:

Ukoliko ste sanjali slupan ili pokvaren auto, to znači da je u trenutnom periodu u vašem životu prisutno dosta prepreka. Nešto ili neko vas usporava i onemogućava vas pri nastojanju da ostvarite određeni cilj.

Loading...