Šta znači sanjati ljubljenje

Loading...

Za razliku od ljubljenja na javi, koje je uvek odraz i simbol pozitivnih emocija koje izražavate prema nekome ko vam je drag, ljubljenje u snu može predstavljati i simbol neprijatnih i negativnih emocija koje proživljavate u trenutnom periodu života.

Na svu sreću, nije uvek tako i ljubljenje u snu može predstavljati i veoma pozitivan i lep period koji vas očekuje.

Koja vrsta tumačenja sna o ljubljenju se može odnositi na vaš san, zavisi od detalja tog sna.

Zato, prisetite se detalja i pročitajte šta znači sanjati ljubljenje:

Sanjati da ljubite nekog ili da vas ljubi neko od članova porodice:

Ukoliko ste sanjali da ljubite nekog ili da vas ljubi neko od članova porodice, to znači da vam na javi nedostaje bliskost sa tom osobom. Moguće je da tu osobu niste dugo videli ili da vam se vreme koje provodite sa njom ne čini dovoljno kvalitetno ispunjenim. Takođe, moguće je da očekujete i priželjkujete više podrške od te osobe.

Sanjati da se ljubite sa partnerom ili partnerkom:

Ukoliko ste sanjali da se ljubite sa partnerom ili partnerkom, to znači da vi na javi gajite veoma snažne emocije prema njemu ili prema njoj. Vaša bliskost sa osobom sa kojom ste u emotivnoj vezi, iz svesnog i budnog stanja, reflektuje se i na san.

Takođe, san o ljubljenju sa partnerom ili partnerkom, možete imati i onda kada vam na javi on ili ona nedostaje ili kada ste fizički udaljeni.

Sanjati da ljubite ili da vas ljubi nepoznata osoba:

Ukoliko ste sanjali da ljubite ili da vas ljubi nepoznata osoba, to znači da na javi postoji osoba koja vam suviše zadire u privatnost i koja ugrožava vašu intimu. Takve činjenice, uzrokuju to da se osećate neprijatno i u pojedinim momentima čak ugroženo. Razmislite o kojoj osobi je reč i skrenite joj pažnju na način na koji se ophodi prema vama, ili ukoliko unapred smatrate da to neće imati efekta, izbegavajte blizinu te osobe.

Sanjati da ljubite bebu ili dete ili da beba ili dete ljubi vas:

Ukoliko ste sanjali da ljubite bebu ili dete ili da beba ili dete ljubi vas, to znači da vas u veoma bliskoj budućnosti, na javi očekuje izuzetno uspešan i pozitivan period, u kome ćete imati razloga za sreću.

Loading...