Šta znači sanjati patike

Loading...

Kada imate sanjate snove o patikama, odnosno snove u kojima je akcenat na patikama, one obično predstavljaju odredjenu vrstu kretanja, odnosno promena u vašem životu.

Šta tačno one simbolizuju i kakvo značenje ti snovi mogu imati, zavisi dosta od samog kontektsta snova o patikama, pa hajde da pogledamo najčešće vrste snova.

Sanjati patike da ih imam na svojim nogama:

Ako ste sanjali da imate patike na nogama i da ste tom prilikom spokojni i da se dobro osećate u njima, tj da su vam one udobne to znači da će promena u vašem životu vrlo verovatno biti na bolje.

Ako vas pak patike koje ste sanjali da ih imate na svojim nogama žuljaju ili vam je neprijatno u njima, trebate biti oprezni u narednom periodu jer su moguće neke neprijatnosti ili promene na gore.

Sanjati patike da ih nosi neka druga osoba:

U slučaju da ste sanjali patike da ih nosi neka druga osoba a ne vi i ukoliko tu osobu lično poznajete a njoj je prijatno u patika, moguće su promene na bolje u vašem životu.

Ukoliko su patike na toj drugoj osobi stare, pocepane ili se ta osoba oseća neprijatno u njima, onda budite na oprezu jer su moguće neprijatnosti.

I na kraju, ako ste sanjali da patike nosi neka osoba koju uopšte ne poznajete, vrlo je moguće da ćete na javi biti u zavisnosti od neke osobe koja vam nije baš draga ni bliska.

Bilo kako bilo, snovi o patikama uglavnom najavljuju neke promene u životu, a da li će one biti na bolje ili gore ostaje da vidite.

Loading...