Šta znači sanjati pištolj

Loading...

Snovi u kojima je kao dominantan motiv prisutan pištolj, uglavnom sa sobom nose simboliku negativne energije koju u realnosti, odnosno u budnom stanju emitujete prema ljudima koji vas okružuju ili koju upijate upravo od tih ljudi.

U kom se smeru kreće ta negativna energija, možete otkriti tumačenjem načina na koji ste sanjali pištolj.

Šta znači sanjati pištolj?

Sanjati da želite da pucate ili da pucate iz pištolja:

Ukoliko ste sanjali da želite da pucate ili da pucate iz pištolja, važno je da se prisetite jednog veoma važnog detalja takvog sna. To je da li ste pucali na ljude i druga živa bića, ili ste pucali u predmete ili u vazduh.

Ako ste sanjali da pucate u ljude ili u druga živa bića, vaš san otkriva da se u vašoj ličnosti nalazi velika količina negativne energije koja se manifestuje kroz potisnutu agresiju.

Ukoliko tu agresiju ne kanališete i ukoliko je se ne oslobodite na vreme, mogli bi ste i u budnom stanju da postanete agresivni prema svojoj okolini. Učinite bilo šta kako bi ste tako nešto sprečili.

Ako su detalji ovakvog sna bili takvi da ste pucali u predmete ili u vazduh, onda je tumačenje potpuno drugačije i nema veze sa negativnom energijom niti agresijom u vama, već sa vašom potrebom i željom da ostvarite određeni cilj ili da postignete uspeh u nečemu oko čega ste se zaista trudili.

Sanjati da neko želi da puca ili da je pucao na vas:

Ukoliko ste sanjali da neko želi da puca ili da je pucao na vas, vaš san otkriva to da u vašem okruženju postoji osoba, ili više osoba koja emituje veoma negativnu energiju prema vama. Ukoliko tačno i jasno možete da definišete koju osobu ste sanjali, postoji velika mogućnost da upravo ta osoba emituje tu negativnu energiju prema vama.

U prisustvu te osobe, vi se osećate jako uznemireno i neretko ugroženo.

Pokušajte da se na vreme distancirate od te osobe kako bi ste sačuvali svoju emotivnu i mentalnu ravnotežu.

Loading...