Šta znači sanjati porodjaj

Loading...

Postoji veliki broj motiva koji se javljaju u snu, a čije je značenje usko povezano sa njihovim realnim značenjem, odnosno sa značenjem koje isti ti motivi imaju na javi. Jedan od takvih motiva je porođaj.

Kao što je na javi porođaj simbol rađanja, tako i san o porođaju može simbolizovati rađanje energije, rađanje elana ili ideja i vidika koje i kakve do sada niste imali.

Kako bi ste detaljnije bili upućeni u to šta znači sanjati porođaj, predlažemo vam da izdvojite samo nekoliko minuta i da ovaj tekst pročitate do kraja.

Šta znači sanjati porođaj?

Sanjati svoj porođaj:

Ukoliko ste sanjali svoj porođaj, to znači da vas na javi očekuje veoma dinamičan period pun dešavanja i pozitivnih promena.

U vama, probudiće se neke nove ideje koje će pokrenuti realizaciju vama važnih ciljeva. U čitavom tom procesu rađanja ideja i ostvarivanja ciljeva koji proizilaze iz njih, veoma ćete uživati i crpećete novi priliv životne energije.

Nakon ovakvog sna, veoma je izvesno da ćete doživeti brojne uspehe i to na različitim životnim poljima.

Ako ste slučajno trudni, a sanjali ste svoj porođaj, onda se tumačenje sna može svesti to da je zapravo reč o refleksiji vaših misli u budnom stanju, na vaše nesvesne misli u stanju sna.

Takođe, san o porođaju se može objasniti kao refleksija svesti na podsvest i onda kada niste trudni, ali planirate ili želite trudnoću.

Sanjati porođaj neke druge osobe:

Ukoliko ste sanjali porođaj neke druge osobe, važno je za početak istaći da li je reč o vama poznatoj ili o vama nepoznatoj osobi.

Ako ste sanjali porođaj vama poznate osobe, to znači da će u bliskoj budućnosti, vaš odnos sa tom osobom postati kompleksniji, sadržajniji i samim tim vredniji. Takođe, ovakav san može značiti i to da će osoba koju ste sanjali doživeti životne promene kojima ćete upravo vi biti svedok.

Ukoliko ste sanjali porođaj osobe koju na javi ne poznajete, to znači da će vaš društveni život uskoro postati kompletniji i da ćete upoznati ljude sa kojima ćete postati bliski prijatelji. Zato, budite otvoreniji prema mogućnosti sklapanja novih poznanstava, jer se možda baš iz nekog od njih izrodi vredno prijateljstvo.

Loading...