Šta znači sanjati prozor

Loading...

Snovi o prozoru mogu imate jako puno značenja i mogu se tumačiti na zaista jako puno načina zavisno naravno od toga u kom kontekstu ste sanjali prozor.

Zato hajde da zajedno pogledate neke od najčešćih načina kako ljudi sanjaju prozor pa da dodjete do tumačenja sopstvenog sna.

Sanjati prozor koji je čist:

Snovi gde je prozor čist uglavnom se tumače da ćete na javi imati dobre životne prilike da konačno ostvarite neke stvari koje ste dugo želeli i o kojima ste dugo maštali.

Sanjati prozor koji je prljav ili taman – zatamnjem:

U slučaju da ste sanjali prozor koji nije čist, već je zaprljan ili je taman to uglavnom znači da niste spokojni i bezbrižni već da vas neke muke pritiskaju i da je pravo vreme da se sa njima suočite.

Nemojte bežati od problema jer će vas to samo još više pritiskati i gomilati se u vašoj podsvesti već se suočite sa njima i gledajte da ih na najbolji mogući način rešite.

Sanjati da padam kroz prozor:

Ovakvi snovi gde neko sanja da ispada kroz prozor su vrlo česti, a njihova najklasičnija simbolika je da vas izgleda neko nameće razna pravila i ograničenja koja se vama ne svidjaju i jednostavno bi najradije da iskočite iz svoje kože odnosno da izadjete iz te situacije.

Sanjati prozor koji je polomljen:

Snovi o polomljenom prozoru uglavnom simbolizuju da su se neke vaše moralne vrednosti promenile i da ste neka načela prekršili i sada vam je žao zbog toga ili se kajete.

Razmislite da li neke od tih stvari možete srediti.

Loading...