Šta znači sanjati prsten

Loading...

Ukoliko ste sanjali prsten, simboliku vašeg sna, ne možete otkriti ukoliko se prethodno ne prisetite detalja koji su vezani za san.

Od načina na koji ste sanjali prsten, u najvećoj meri zavisi i značenje sna.

Šta znači sanjati prsten?

Sanjati prsten na ruci:

Ako ste sanjali prsten na ruci (svojoj ruci), to znači da ste u trenutnom periodu jako zadovoljni okolnostima koje vas okružuju i kroz koje prolazite. Vaša komunikacija sa pratnerom, komunikacija sa članovima porodice i sa prijateljima je savršena. Sve to, rezultiralo je vašim jakim samopouzdanjem i osećajem ispunjenosti.

Ukoliko se radi o tome da ste sanjali prsten na ruci neke druge osobe, to znači da će na javi ta osoba u određenom trenutku biti moćnija od vas. Tačnije, realizacija neke vaše želje ili odluke, zavisiće od volje te osobe.

Sanjati oštećen prsten:

Ako ste sanjali oštećen prsten, bilo da se radi o isprljanom, izgrebanom, polomljenom ili napuklom prstenu, to je znak da vam na javi neće baš sve ići od ruke. Nešto će vas razočarati ili povrediti. Postoji mogućnost da ćete se sa nekim ko vam je drag, verbalno sukobiti i da će to ostaviti neprijatan utisak na vas.

Sanjati krađu prstena:

Ukoliko ste sanjali krađu prstena, tumačenje vašeg sna, može se razlikovati u odnosu na činjenicu da li je u tom snu vama ukraden prsten ili ste vi nekome ukrali prsten.

Ako ste sanjali da je vama neko ukrao prsten, budite oprezni jer će neko svesno ili nesvesno biti u prilici da vam ugrozi i ukrade neku poziciju koju ste zauzeli.

Ukoliko ste sanjali da ste vi nekome ukrali prsten, doći ćete u iskušenje da nekome oduzmete nešto što mu pripada. Možda je reč o poziciji na poslu ili o poziciji u društvu. Razmislite da li je takav vaš potez opravdan i ispravan pre nego što se odlučite da ga napravite.

Loading...