Šta znači sanjati vaške

Loading...

Bez obzira na to što na javi pomisao o vaškama podstiče uglavnom negativne i neprijatne asocijacije, videti ili imati vaške u snu, zapravo predstavlja jako dobar znak.

Ukoliko ste sanjali vaške, pogledajte šta to znači.

Šta znači sanjati vaške?

Sanjati da imate vaške:

Ukoliko ste sanjali da imate vaške, u veoma bliskom periodu u budućnosti, očekuju vas prolazne prepreke i problemi, koji će vas na kratko demotivisati i navesti da pokleknete pred nekom važnom odlukom ili namerom da postignete cilj. Međutim, vrlo brzo nakon toga, očekuje vas veliki preokret i uspeh u ispunjenju toga što ćete želeti. Bićete jako srećni i zadovoljni.

Sanjati da neka druga osoba ima vaške:

Ukoliko ste sanjali da neka druga osoba ima vaške, uskoro vas očekuje poslovni napredak ili uspeh u nekoj drugoj, vama jako važnoj sferi života.

Pritom, ukoliko su detalji sna bili takvi da ste i vi od te osobe dobili vaške, to predstavlja veliku mogućnost da će na javi osoba koju ste sanjali biti u prilici da vam na neki način pomogne pri ostvarivanju ciljeva ili pri oslobađanju od problema.

Ako je reč o vama poznatoj osobi, izvesno je da će upravo ta osoba biti neko ko će vam na određeni način pomoći.
Ukoliko je reč o vama nepoznatoj osobi, to znači da ćete u skoroj budućnosti upoznati nekoga ko će vam pomoći.

Sanjati kako ubijate vaške:

Ako ste sanjali kako ubijate vaške, vaš san predstavlja predznak za materijalni dobitak ili dugo čekanu pozitivnu vest koja vas uskoro očekuje.

Pritom, što je veći broj vašaka koje ste u tom snu ubili, to će biti reč o većem materijalnom dobitku ili o značajnijoj pozitivnoj vesti na javi.

Sanjati kako vama poznata osoba ubija vaške:

Ukoliko ste sanjali kako vama poznata osoba ubija vaške, to znači da ćete na javi uskoro biti svedok materijalnog dobitka ili napredka te osobe.

Sanjati kako vama nepoznata osoba ubija vaške:

Ukoliko ste sanjali kako vama nepoznata osoba ubija vaške, to znači da ćete uskoro upoznati osobu zahvaljujući kojoj ćete uspeti da napredujete na nekom važnom polju. Možda ćete steći novog poslovnog saradnika ili ćete čak u potpunosti promeniti radno mesto.

Loading...