Šta znači sanjati vrata

Loading...

Ukoliko ste sanjali vrata, ona obično predstavljaju neke podsvesne dogadjaje koji su vezani za vaše društveno okruženje, možda za neke predrasude i slično.

Ipak, naravno kao i ostali snovi, tumačenje sna o vratima varira zavisno od samog konteksta u kom ste ovaj san sanjali.

Sanjati da su otvorena vrata:

San gde ste sanjali otvorena vrata se tumači na različite načine zavisno od toga kako ste se vi ponašali u njemu. Pa tako ukoliko kroz ta otvorena vrata prolazite lako i bez imalo problema, a pritom niste imali neki negativan osećaj tom prilikom onda to oslikava u realnom životu da ste vi spremni za jednu bitnu odluku u životu koja će zapravo predstavljati potpuno novo poglavlje.

Ukoliko pak teško prolazite kroz ta vrata, ili jednostavno ne želite kroz njih da prodjete po svaku cenu i ona bude neprijatna osećanja u vama, onda to znači da se vi jednostavno u svom životu najbolje osećate kada ste na sigurnom i ništa novo i inovativno ne želite da isprobate.

U tom slučaju onda ne morate nikakve nove bitne odluke donositi, čuvajte ono što imate ukoliko je već to ono što zaista želite.

Sanjati da su zatvorena vrata:

I u ovom slučaju, kao i u slučaju kada su vrata otvorena, tumačenje snova zavisi od vaše interakcije u samom snu dok su vrata zatvorena.

Ako su vrata zatvorena vašom rukom odnosno ukoliko ste ih vi u snu zatvorili to bi uglavnom značilo da je potrebno da se malo otudjite od nekih ljudi i da se jednostavno zatvorite i imate više vremena za sebe i da preipsitate svoje odluke i svoj život.

Ako ste naišli na vrata koja su već zatvorena, onda to znači da se baš i ne osećate dobro kada ste sami i da vam zapravo u tom slučaju trebaju druge osobe da bi imali osećaj da ste srećni i isupnjeni kao osoba.

Loading...