Svinja (prase) – šta znači sanjati svinju ili prase

Loading...

Bez obzira što se svinja kao pojam u metaforičnom smislu uglavnom vezuje za nekoga ko je neugledan ili neuredan, motiv svinje u snu sa sobom nosi uglavnom pozitivnu simboliku i predstavlja predstavlja predznak za lepe događaje u vašem životu.

Šta znači sanjati svinju?

Sanjati da ste videli svinju:

Ukoliko ste sanjali da ste videli svinju, vaš san predskazuje jako lepe i iznenadne promene koje će nastupiti u vašem životu. Postoji mogućnost da ćete neočekivano ostvariti neki vama bitan cilj ili da ćete dobiti neki vredan poklon.

Takođe, ovakav san može predskazati i neplanirano jako lepo putovanje.

Sanjati svinju i prasiće:

Ukoliko ste sanjali svinju i prasiće, vaš san predskazuje da će se vaš uloženi trud konačno isplatiti. Neki vaš postupak, biće pohvaljen i nagrađen od strane ljudi koji će biti u poziciji da vam omoguće šansu ka daljem napredovanju. Potrudite se da na vreme prepoznate i iskoristiti tu šansu.

Sanjati kako hranite svinju:

Ukoliko ste sanjali kako hranite svinju, u vrlo bliskoj budućnosti možete očekivati uspeh ili veći materijalni dobitak.

Sanjati divlju svinju:

Ukoliko ste sanjali divlju svinju, vaš san vam poručuje da na javi budete više obazrivi na polju komunikacije sa drugim ljudima. Veoma lako, može se dogoditi da uđete u verbalni sukob sa osobom koja vam puno znači. Tako nešto, moglo bi kod vas da izazove kajanje i prisustvo patnje, jer bi ste u slučaju da povredite nekoga ko vam je bitan, zapravo povredili i sami sebe.

Sanjati da ste zaklali svinju:

Ukoliko ste sanjali da ste zaklali svinju, možete očekivati uspeh ili unapređenje na poslu.

Loading...