Vatra – šta znači sanjati vatru

Loading...

Sigurno vam je poznato da je vatra jedan od glavnih simbola strasti koje se mogu probuditi, rasplamsati, ali baš kao i vatra ugasiti.

Ovakav način viđenja vatre, povezan je sa načinom na koji se vatra tumači kao motiv sna.

Šta znači sanjati vatru?

Sanjati malu vatru:

Ukoliko ste sanjali malu vatru, koja potpuno kontrolisano gori, to znači da će se u vama probuditi neke nove spoznaje. Drugim rečima, ili ćete sami sebe sagledati nekako potpunije i otkriti u sebi stranu lečnosti koje do sada niste ni bili svesni, ili ćete na isti taka način sagledati neke druge ljude. Tako nešto, probudiće u vama neka nova osećanja koja vam do sada nisu bila poznata.

Sanjati veliku vatru:

Ukoliko ste sanjali veliku vatru, koja se širi i nekontrolisano razbuktava, to znači da će se na isto takav način u vama uzburkati emocije. Nešto će vas navesti na to da se nekontrolisano prepustite svojim osećanjima i da se njima ponesete u određenim situacijama ili pred određenim ljudima.

Takva činjenica, mogla bi uticati na to da se određene okolnosti u vašem životu promene. Da li ćo to biti promene na bolje ili promene na gore, zavisiće od vaših ličnih sklonosti odnosno od vrste osećanja kojima se budete prepustili.

Sanjati da gorim u vatri:

Ukoliko ste sanjali da gorite u vatri, vaš san zapravo predstavlja samo refleksiju vaših trenutnih osećanja, sa kojima u potpunosti niste spremni da se nosite. Vi ste neko ko proživljava veoma stresan i emotivno zahtevan period života. Sve to, navodi vas na to da se osećate kao da “gorite” u vatri svojih emocija. Vama je jednostavno potrebna pauza od svega i od svih.

Vi želite da se odmorite i da tek nakon odmora koji ćete priuštiti sebi pristupite novim životnim borbama, koje zahtevaju ulaganje emocija, izlaganje stresu i sve ostalo što ide sa tim.

Sanjati da druga osoba gori u vatri:

Ukoliko ste sanjali da druga osoba gori u vatri, to znači da ćete u vrlo bliskoj budućnosti biti u prilici da nekome pomognete.

Takođe, ovakav san može biti i predznak toga da će se u životu osobe koju ste sanjali da gori, dogoditi veliki i jako bitni događaji, kojima ćete vi biti svedok.

Loading...