Venčanica – šta znači sanjati venčanicu

Loading...

Venčanica kao motiv u snu, predstavlja simbolički prikazanu refleksiju vaših emocija koje u sebi nosite kao posledicu načina komunikacije sa ljudima koji vas okružuju i sa kojima ste bliski.

Od načina na koji bi ste mogli opisati venčanicu koju ste sanjali, zavisi i način na koji se mogu protumačiti emocije koje su vam svojstvene u budnom stanju.

Šta znači sanjati venčanicu?

Sanjati belu i urednu venčanicu na sebi:

Ukoliko ste sanjali belu i urednu venčanicu na sebi, to znači da je vaša komunikacija sa ljudima koji vas okružuju na javi veoma kvalitetna. Upravo zato, u trenutnom periodu života, vi ste preplavljeni uglavnom pozitivnim emocijama koje u vama probuđuju drugi ljudi i pozitivnim emocijama koje lično vi usmeravate prema tim ljudima.

U potpunosti ste zadovoljni sopstvenim krugom prijatelja, ponosni ste na svoju porodicu ili na svog partnera. Sve te činjenice, u vama probuđuju jak osećaj sigurnosti.

Sanjati belu i urednu venčanicu na nekoj drugoj osobi:

Ako ste sanjali belu i urednu venčanicu na nekoj drugoj osobi, koju pritom poznajete to znači da ćete na javi uskoro biti svedok nekih lepih i pozitivnih događaja u životu osobe koju ste sanjali. Postoji čak mogućnost, da će vam ta osoba doneti jako lepe vesti ili da će se vaša komunikacija sa njom popeti na neki vredniji nivo.

Ukoliko osobu na kojoj ste sanjali venčanicu na javi ne poznajete, to znači da vas u jako bliskoj budućnosti očekuje novo poznanstvo i to sa osobom koja će zauzeti važno mesto u vašem životu.

Sanjati pocepanu ili isprljanu venčanicu na sebi:

Ako ste sanjali pocepanu ili isprljanu venčanicu na sebi, to znači da vas na javi uskoro očekuje sukob sa osobom koja vam je jako važna i prema kojoj gajite jake emocije. Ishod tog sukoba, biće razočarenje ili sa vaše ili sa strane osobe sa kojom se budete sukobili.

Sanjati pocepatu ili isprljanu venčanicu na drugoj osobi:

Ukoliko ste sanjali pocepanu ili isprljanu venčanicu na nekoj drugoj osobi koja vam je na javi poznata, to znači da će se nažalost način na koji doživljavate tu osobu promeniti i to u negativnom smislu. Ta osoba, otkriće vam svoje pravo lice, koje će biti znatno drugačije od onog koje ste do sada imali pred očima. Takođe, ovakav san može se protumačiti i kao predznak da će te vi nekoga razočarati.

Ako je u snu reč o nepoznatoj osobi na kojoj je pocepana ili isprljena venčanica, simbolika sna vam poručuje da budete oprezni na polju sklapanja novih poznanstava. U vaš život, ući će neko kome ćete verovati više nego što bi ste smeli i više nego što bi trebalo. Pripazite se mogućnosti da vas neka nova osoba povredi.

Loading...