Voda – šta znači sanjati vodu

Loading...

Tumačeći san ili snove o vodi, možete doći do brojnih odgovora na pitanja koja se tiču emotivne i duhovne sfere vaše ličnosti.

Voda kao motiv u snu i način na koji ste sanjali vodu, direktno se povezuje sa vrstom emocija koje vas trenutno preplavljaju ili koje će vas u neposrednoj budućnosti preplavljati.

Kroz sadržaj ovog teksta, možete otkriti više detalja o tome šta znači sanjati vodu.

Šta znači sanjati vodu?

Sanjati bistru i mirnu vodu:

Ukoliko ste sanjali bistru i mirnu vodu, vaš san ukazuje na to da su vaše emocije trenutno jako staložene i nepromenjive. Vi ste prosto ušuškani u svoju emotivnu sigurnost i sve što želite jeste da nikada ne budete prinuđeni da iz nje izađete.

Sanjati mutnu i nemirnu vodu:

Ako ste sanjali mutnu i nemirnu vodu, vaš san vam ukazuje na to da ste na javi dosta opterećeni teškim i negativnim emocijama. Brige, strahovi, strepnje ili sumnje, nešto su što obeležava vašu svakodnevnicu. Izvor i uzrok takvih emocija, možda predstavlja i samo jedna činjenica koju je potrebno da promenite u životu. Razmislite da li je tako i o čemu je reč.

Sanjati ogromnu količinu vode koja nadolazi prema vama:

Ukoliko ste sanjali ogromnu količinu vode koja nadolazi prema vama, vaš san vam ukazuje na to da ste vi na javi toliko usresređeni na svoje emocije i da proživljavate istovremeno toliko različitih emocija, da jednostavno ne znate kako da se borite sa njima. Veoma je moguće, da ste trenutno okruženi ljudima koji na različite načine utiču na vas i u vama probuđuju različite emocije, ili da ste jednostavno u periodu kada se vaše emocije često i naglo smenjuju i diktiraju promenljivo raspoloženje.

Sanjati da hodate po vodi:

Ako ste sanjali da hodate po vodi, vaš san vam ukazuje da ste u trenutnom periodu na javi jako sigurni u sebe i da jako dobro umete da vladate svojim emocijama. Drugim rečima, kada je potrebno, vi veoma vešto umete da se stavite iznad emocija koje proživljavate. Odlikuje vas osobina da u svakom tenutku i u svakoj situaciji stvarima umete da pristupite objektivno.

Sanjati da pijete vodu:

Ukoliko ste sanjali da pijete vodu, to znači da je veza između vaše svesti i podsvesti izuzetno precizna i naglašena. To znači, da vi tačno znate šta želite i kakav stav imate prema ljudima i stvarima koje vas okružuju. Niste skloni dvoumljenju i kolebanju.

Sanjati da se kupate ili da plivate u vodi:

Ako ste sanjali da se kupate ili da plivate u vodi, vaš san vam ukazuje na to da ste vi osoba koja je u potpunosti prepuštena svojim emocijama. Vi ste toliko prepušteni emocijama da često niste ni spremni da racionalno razmišljate i donosite odluke. Vas kroz život vodi srce i onda kada postanete svesni te činjenice i kada pokušate da joj se oduprete, vi se osećate tako kao da izdajete sami sebe i svoje duboko ukorenjene principe.

Sanjati ključalu vodu:

Ukoliko ste sanjali ključalu vodu, budite oprezni. U narednom periodu, mogli bi ste da se nađete na meti svojih jako burnih emocija i da ukoliko im se prepustite povredite i druge i sebe. Pokušajte da vladate svojim emocijama i svojim postupcima, a ne da dozvolite da emocije vladaju vama.

Loading...