Kiša – šta znači sanjati kišu

Loading...

Motiv kiše u snu, može biti izražen na zaista puno načina.

Samim tim, da bi ste pronašli odgovarajuće tumačenje svog sna o kiši, potrebno je da se više osvrnete na detalje koji su pratili taj san.

Šta znači sanjati kišu?

Sanjati kišu:

Ukoliko ste sanjali kišu, vaš san predstavlja nagoveštaj promena koje vam u narednom periodu predstoje. Te promene, mogu se odnositi na najširi spektar okolnosti i stvari koje se odnose na vaš život i koje se tiču lično vas. Možda ćete promeniti svoje mesto stanovanja ili poslovno okruženje. Možda ćete započeti druženje sa nekim novim ljudima ili ćete učestvovati u događajima u kojima do sada niste imali priliku da učestvujete.

Ono što je karakteristično, a vezuje se za tumačenje sna o kiši, jeste to da stepen naglašenosti motiva kiše u snu, ima veze sa intezitetom i značajnošću promena koje san predskazuje. Drugim rečima, ako se radi o kiši koja je izražena kao dominantan i jak motiv sna, onda će i promene koje će vas zadesiti biti velike. Sa druge strane, ako se radi o kiši koja je bila izražena kao jedan od sporednih motiva sna, onda će promene biti male i bez velikog značaja.

Sanjati da posmatrate kišu:

Ukoliko ste sanjali da posmatrate kišu, to znači da ćete se uskoro naći u okolnostima kada će se u vašem okruženju dogoditi nekakve promene, ali vi ćete biti i ostati samo u ulozi svedoka ili posmatrača tih promena i nećete direktno učestvovati u njima ili vas se te promene neće direktno i lično ticati.

Ono što vam takođe može otkrivati i poručivati ovakav san, jeste da je bolje da u određenoj situaciji ostanete po strani.

Razmislite o kojoj i kakvoj situaciji je reč.

Sanjati da ste pokisli:

Ukoliko ste sanjali da ste pokisli, to znači da će se u najskorijoj budućnosti odigrati neke promene i to ne oko vas, već direktno u vama. Drugim rečima, vaše emocije ili određeni segment vašeg gledanja na život ili na ljude koji vas okružuju će se promeniti.

Tome će najverovatnije predhoditi neki događaj ili niz događaja koji će pokrenuti takav proces u vama. Ukoliko ste u takvom snu puno pokisli, promene o kojim i o kakvim govorimo će biti veće, a ukoliko ste u snu malo pokisli, promene će biti manje.

Loading...