Kolači – šta znači sanjati kolače

Loading...

Kolači mogu na zaista puno načina biti izraženi kao motiv u snu. Ono što je pritom važno istaći, jeste da bez obzira na detalje koji prate san o kolačima, ovaj san gotovo uvek ima pozitivnu simboliku i predskazuje pozitivna dešavanja koja će uslediti u vašem životu.

Šta znači sanjati kolače?

Sanjati da pravite kolače:

Ukoliko ste sanjali da pravite kolače, to znači da ćete na javi uskoro biti inicijator nekih lepih i pozitivnih dešavanja, koja će doneti sreću ne samo vama, već i ljudima koji vas okružuju i koji su vam dragi.

Sanjati da kupujete kolače:

Ako ste sanjali da kupujete kolače, vaš san vam poručuje da ćete na javi uskoro imati dobitak. Možda će biti reči o materijalnom dobitku, ali možda i o dobitku koji će se ticati vašeg uspeha na određenom životnom polju. Možda ćete pronaći posao kakav dugo priželjkujete ili ćete ispuniti neki svoj cilj.

Sanjati da jedete kolače:

Ukoliko ste sanjali da jedete kolače, vaš san vam predskazuje savršen period na javi u kojem ćete imati uspeha na svim poljima. Materijalna situacija će vam se poboljšati, a istovremeno i vaša komunikacija sa ljudima koji vas okružuju će postati kvalitetnija.

Sanjati neku drugu osobu kako jede kolače:

Ako ste sanjali neku drugu osobu kako jede kolače, simbolika sna se razlikuje u zavisnosti od toga da li je reč o vama poznatoj ili o vama nepoznatoj osobi. Ukoliko je u tom snu, vama poznata osoba jela kolače, na javi ćete uskoro biti svedok njenog uspeha i sreće. Ukoliko je u tom snu, vama nepoznata osoba jela kolače, to znači da ćete uskoro upoznati nekoga ko će vam pomoći da ostvarite određeni cilj.

Sanjati da poslužujete ili poklanjate kolače:

Ukoliko ste sanjali da poslužujete ili poklanjate kolače, vaš san vam poručuje da ćete na javi uskoro biti toliko zadovoljni i srećni, da će se ta sreća i zadovoljstvo odraziti i na druge ljude.

Loading...