Kornjača – šta znači sanjati kornjaču

Loading...

San o kornjači može da se tumači na više načina, što zavisi od toga da li ste u snu samo videli kornjaču, ili ste je držali, jurili ili možda osetili strah. Kornjača u snu često predstavlja znak da će se probuditi nova ljubav, ali zbog svog zaštitnog oklopa, kornjača može biti i simbol vašeg opreza i odbrane od loših stvari koje vas okružuju. Nešto više o značenjima koja može da ima san o kornjači možete pročitati u nastavku teksta.

Sanjati da ste videli kornjaču: Ako sanjate da ste videli kornjaču, vaš san ima pozitivnu simboliku i ukazuje na to da su vrednosti za koje se zalažete ispravne. Vi ste puni pozitivne energije i, kao takvi, privlačite pozitivna dešavanja u vaš život. Osećate se zaštićeno, jer imate krug iskrenih prijatelja na koje se uvek možete osloniti. Vaši ciljevi su razumni i uvek uspevate da ih ostvarite. Drugo tumačenje ovog sna kaže da ako vidite kornjaču u snu to znači da vam ljubav nije uzvraćena. Vrlo je moguće da pokušavate da sačuvate brak ili vezu, ali da nikako ne uspevate da rešite nesuglasice koje imate sa partnerom.

Sanjati da držite kornjaču: Ako sanjate da držite kornjaču u ruci, to znači da bi trebalo da odložite neke važne odluke. Ovaj san može biti i upozorenje da malo usporite sa svojim pokušajima da ostvarite neke ciljeve u stvarnom životu. Često se ponašate nepromišljeno i brzopleto u želji da što pre realizujete neku svoju nameru. Želite u momentu da ostvarite neke stvari za koje je potrebno mnogo godina napornog rada i truda. Strpite se i dobro razmislite šta želite u životu, obratite pažnju na lepe stvari koje vam se svakodnevno događaju.

Sanjati da se bojite kornjače: Ukoliko sanjate da imate strah od kornjače, to znači da su vaši principi i stavovi suprotni od onih koje pokazujete pred drugima. Vi pred drugima nikada ne pokazujete svoje pravo lice, ali to bi trebalo što pre da promenite. Ako nastavite da se predstavljate u lažnom svetlu, može se desiti da u život privučete osobe koje vam ne odgovaraju i sa kojima nikada ne možete imati kvalitetan odnos.

Sanjati da jurite kornjaču: Ako ste sanjali da jurite kornjaču, taj san znači da ćete biti u situaciji da morate da donesete veoma važnu odluku. Veoma je moguće da već duže vremena ne napredujete na poslu i razmišljate sve da ostavite iza sebe i da krenete dalje.

Loading...