Kosa – šta znači sanjati kosu

Loading...

Kao motiv koji može biti dominantno izražen u snu, kosa uglavnom predstavlja simbol koji najavljuje brige, patnju ili probleme u vašem životu. Ipak, ne mora uvek značiti da je reč o ozbiljnim i komplikovanim brigama, patnjama i problemima.

Možda ćete samo biti zabrinuti oko prolaznih i u suštini nebitnih stvari ili događaja, koji će vam se samo u određenom trenutku činiti važni.

Ipak, kako bi ste imali potpunije saznanje o tome šta zapravo znači sanjati kosu, predlažemo da pročitate nastavak teksta.

Šta znači sanjati kosu?

Sanjati kratku kosu:

Ukoliko ste sanjali sebe sa kratkom kosom, to znači da ćete na javi u vrlo skoroj budućnosti uspeti da se rešite nekakvih briga i nekakvog tereta koji već dugo nosite u sebi.

Prebrodićete neku situaciju zbog koje vam je već duže bio iskomplikovan život ili ste bar vi to tako doživljavali.

Ukoliko ste sanjali neku drugu osobu sa kratkom kosom, to znači da će osoba koju ste sanjali uspeti da se reši svojih briga ili problema i da ćete vi imati saznanje o tome.

Sanjati dugu kosu:

Ukoliko ste sanjali sebe sa dugom kosom, to znači da ćete nažalost na javi morati da se suočite sa nekakvim brigama i problemima koji će vam se činiti gotovo kao nerešivi i krupni. Mislićete da za vas ne postoji rešenje, ali trebalo bi da budete pozitivniji i da shvatite da neka vrsta izlaza u životu gotovo uvek postoji. Vi pokušajte da pronađete najbolji izlaz za sebe i nemojte se tako lako prepuštati brigama i problemima.

Ukoliko ste sanjali neku drugu osobu sa dugom kosom, upravo ta osoba koju ste sanjali, nažalost će na javi morati da prođe ili upravo prolazi period ispunjen brigama i problemima. Pokušajte da toj osobi budete od koristi ili da joj bar ponudite pomoć.

Sanjati odsečenu kosu:

Ukoliko ste sanjali odsečenu kosu, pred vama je savršen period. Gotovo sve će vam polaziti za rukom i u neposrednoj budućnosti nećete biti pritisnuti niti opterećeni problemima.

Sanjati veštačku kosu:

Ukoliko ste sebe sanjali sa veštačkom kosom, vi ste neko ko trenutno na javi nešto želi da sakrije od saznanja ili pogleda drugih ljudi. Preispitajte sebe, možda ste uradili nešto čega se stidite ili činite nešto za šta i sami znate da je pogrešno i da ne bi trebalo da se razotkrije.

Ukoliko ste neku drugu osobu sanjali sa veštačkom kosom, vrlo je verovatno da vaš odnos i vid komunikacije sa tom osobom na javi nije onakav kakvim ga vi predstavljate drugima.

Takođe, ovakav san može značiti i to da vi niste sigurni u iskrenost osobe koju ste sanjali sa veštačkom kosom.

Sanjati opalu kosu:

Ukoliko ste sanjali opalu kosu, na javi ćete doživeti zdravstveni problem ili ćete nešto izgubiti i doživeti neprijatnost.

Ukoliko ste neku drugu osobu sanjali sa opalom kosom, bićete zabrinuti u vezi njenog zdravlja ili u vezi neke situacije u kojoj znate da se nalazi, a koja bi mogla da donese probleme.

Loading...