Kradja – šta znači sanjati kradju

Loading...

Neretko, snovi o krađi umeju da probude jako neprijatne emocije koje su burne gotovo kao i emocije koje bi se u vama probudile na javi ukoliko bi ste doživeli ili ukoliko bi ste počinili krađu.

Ukoliko ste sanjali krađu, pogledajte kakvo značenje ima vaš san.

Šta znači sanjati krađu?

Sanjati da vas je neko pokrao:

Ukoliko ste sanjali da vas je neko pokrao, vaš san vam poručuje da na javi u predstojećem periodu budete jako obazrivi kada su u pitanju ljudi koji vas okružuju i kojima poklanjate svoje poverenje. U vašem okruženju, nalazi se neko ko vam izgleda jako dobronamerno i iskreno.

Ustvari, ta osoba vam ne misli dobro i ukoliko joj ukažete priliku, pokušaće na najpodliji način da vas povredi ili ošteti za nešto što vam pripada i što vam jako puno znači. Razmislite o kojoj osobi bi moglo biti reči i distancirajte tu osobu na vreme od sebe.

Sanjati da ste vi nekoga pokrali:

Ukoliko ste sanjali da ste vi nekoga pokrali, vaš san vas upozorava da ćete na javi uskoro biti izloženi nekakvom riziku ili da ćete se naći u društvu osobe pred kojom ćete zbog nekog svog postupka opravdano ili neopravdano morati da se pravdate.

Takva situacija, izazvaće neprijatna osećanja u vama i poželećete da se sličan događaj više nikada ne ponovi.

Sanjati da ste sprečili ili zaustavili krađu:

Ukoliko ste sanjali da ste sprečili ili zaustavili krađu, vaš san ima jako pozitivno značenje. Konkretno, uskoro ćete čuti izvinjenje od osobe koja vas je neopravdano povredila ili koja je sa vama prekinula komunikaciju. Takođe, ovakav san može predskazati i to da ćete uskoro dobiti priznanje za nešto u čemu zbog tuđe krivice niste mogli da se ostvarite i dokažete.

Loading...