Krava – šta znači sanjati kravu

Loading...

Ukoliko ste sanjali kravu, jako je bitno da se pre nego što potražite odgovarajuće tumačenje sna, prisetite što većeg broja detalja tog sna. Upravo u zavisnosti od detalja, san o kravi može imati pozitivnu, ali i negativnu simboliku.

Ukoliko ste se prisetili neophodnih detalja sna, u nastavku teksta pronađite odgovarajuće tumačenje.

Šta znači sanjati kravu?

Sanjati kravu:

Ukoliko ste sanjali kravu, vaš san ukazuje na to da u vašem okruženju postoji osoba čije vam prisustvo na određeni način jako smeta i uopšte vam se ne dopada. Ono što pri takvim okolnostima predstavlja vaš najveći problem, jeste to što niste u prilici da tu osobu izbegavate niti da joj jasno stavite do znanja da joj niste naklonjeni.

Iz određenih razloga, vi ste primorani da se prema toj osobi ophodite sa uvažavanjem. Ono što vam predlažemo, jeste da zauzmete neutralan stav i da pokušate da pronađete balans između stepena svoje antipatije prema toj osobi i stepena svoje obaveze da joj se obraćate ljubazno.

Sanjati kravu sa rogovima:

Ukoliko ste sanjali kravu sa rogovima, to znači da ćete u veoma bliskoj budućnosti biti izloženi nekakvom verbalnom sukobu.

Pokušajte da se distancirate od ljudi koje možete unapred da procenite kao buduće aktere tog sukoba.

Sanjati kravu kako se teli:

Ukoliko ste sanjali kravu kako se teli, možete očekivati jako povoljne i lepe okolnosti i događaje u skoroj budućnosti. Neka vaša zamisao, realizovaće se na način kako ste to odavno priželjkivali.

Sanjati kravu sa teletom:

Ukoliko ste sanjali kravu sa teletom, vaš san ukazuje na to da ste neko ko jako uživa u ulozi roditelja ili da tu životnu ulogu nestrpljivo priželjkujete.

Sanjati uginulu kravu:

Ukoliko ste sanjali uginulu kravu, vaš san ukazuje na to da vas na javi uskoro očekuje neko razočarenje, poraz ili gubitak.
Ipak nemojte se obeshrabriti, jer ne mora da znači da će se raditi o nečemu što će na bilo koji način u vašem životu ostaviti posledice.

Loading...