Krokodil – šta znači sanjati krokodila

Loading...

Snovi u kojima se kao motiv pojavljuje ili dominira krokodil, nisu tako česti. Ipak, onda kada sanjate krokodila, treba da znate da simbolika sna jasno ukazuje na vezu između svesnog i podsvesnog aspekta vašeg bića.

Detaljnije o tome šta zapravo znači sanjati krokodila, pročitajte u nastavku teksta.

Šta znači sanjati krokodila?

Sanjati mirnog krokodila u vodi:

Ukoliko ste sanjali mirnog krokodila u vodi, vaš san vam poručuje da zapravo niste u potpunosti svesni koliko potencijala nosite u sebi. Vi ste negde duboko u unutrašnjosti svog bića, puno hrabriji i snalažljiviji nego što ste toga svesni i nego što pokazujete.

Postoji mogućnost da su vam način vaspitanja i uklopljenost u određenu sredinu nametnuli obavezan kodeks ponašanja od kojeg ne odstupate i zbog kojeg živite po tačno utvrđenim pravilima sredine. Zbog toga, vi se i ne trudite da svoje veće i dublje utemeljene ambicije sprovedete u delo.

Sanjati mirnog krokodila na kopnu:

Ukoliko ste sanjali mirnog krokodila na kopnu, vaš san vam poručuje da se vi najbolje i najsigurnije osećate onda kada ste izloženi okolnostima na koje ste navikli. Sve što je novo i nepoznato, za vas je strano i u vama izaziva strah.

Sanjati agresivnog krokodila u vodi:

Ukoliko ste sanjali agresivnog krokodila u vodi, vaš san otkriva da u vašoj svesti i podsvesti postoji strah od promena za koje ste svesni da će uslediti na određenom polju vašeg života. Trenutno se osećate zadovoljno, ali niste u potpunosti bezbrižni, upravo iz razloga što znate da su određene promene neminovne i da ne možete da ih sprečite ili izbegnete.

Sanjati agresivnog krokodila na kopnu:

Ukoliko ste sanjali agresivnog krokodila na kopnu, to znači da se vaša podsvest bukvalno otima od stvari i odluka koje svesno donosite. Iz određenog razloga, možda ste primorani da svoje odluke donosite u skladu sa mišljenjem drugih ljudi i da se trudite da ih i sami usvojite i prihvatite, ali niste iskreno i u potpunosti saglasni sa njima.

Sanjati da vas je napao krokodil:

Ukoliko ste sanjali da vas je napao krokodil, to znači da će vas na javi uskoro povrediti ili izdati osoba kojoj jako puno verujete i koja zauzima važno mesto u vašem životu. Ta osoba, slatkorečivošću je uspela da zauzme poziciju koju ima u vašem životu, ali nije iskrena prema vama. Uskoro ćete otkriti o kome je reč.

Sanjati da ste ubili krokodila:

Ukoliko ste sanjali da ste ubili krokodila, to znači da ćete na javi uskoro uspeti da razotkrijete neprijateljske i neiskrene namere nekoga ko želi da vas povredi.

Loading...