Kuća – šta znači sanjati kuću

Loading...

Svima je poznato da na javi kuća predstavlja jedan od simbola životne sigurnosti. U uskoj vezi sa tim što kuća predstavlja na javi je i značenje kuće kao motiva koji je izražen u snu.

Tumačenjem načina na koji ste sanjali kuću, možete otkriti koliko se zapravo u trenutnom periodu života osećate sigurno i koliko ste sigurni u sebe.

Šta znači sanjati kuću?

Sanjati urednu i lepo uređenu kuću:

Ukoliko ste sanjali urednu i lepo uređenu kuću, to znači da su u vašoj svesti i u vašoj podsvesti sve stvari trenutno na svom mestu. Drugim rečima, vi ste trenutno jako zadovoljni sobom i imate savršeno uspostavljen emotivni mir. Rasterećeni ste od svega onoga što bi vas u životu činilo nezadovoljnom i nesrećnom osobom.

Sanjati neurednu ili loše uređenu kuću:

Ukoliko ste sanjali neurednu ili loše uređenu kuću, vaš san vam poručuje da vi podsvesno želite da promenite neke stvari u svom životu. Postoji nešto što vam u misli redovno unosi nemire ili nešto zbog čega nist eu potpunosti zadovoljni sobom. Pokušajte da preispitate sebe i da otkrijete u čemu je zapravo reč. Ukoliko se rešite toga, postići ćete savršen emotivni balans koji vam trenutno jako nedostaje.

Sanjati malu kuću:

Ukoliko ste sanjali malu kuću, vrlo je verovatno da se u životu trenutno osećate teskobno. Neke okolnosti vas pritiskaju i guše. Osećate da ste prečesto ili suviše izloženi stresu.

Sanjati veliku kuću:

Ukoliko ste sanjali veliku kuću, to znači da ste na javi trenutno jako zadovoljni. Vi imate neograničenu slobodu na polju osmišljanja i realizovanja svojih životnih kriterijuma i planova. Niko i ništa vas ne sputava.

Sanjati praznu kuću:

Ukoliko ste sanjali praznu kuću, vaš san predstavlja refleksiju vaše realne usamljenosti.
Takođe, ovakav san može značiti i to da na javi teenutno osećate jak potrebu za proširenjem kruga svojih poznanika i svojih prijatelja.

Sanjati kuću punu ljudi:

Ukoliko ste sanjali kuću punu ljudi, vaš san vam otkriva vašu podsvesnu potrebu za slobodom. Vaše okruženje, suviše vas pritiska i guši. Voleli bi ste da češće možete da budete sami i da uživate u stvarima koje lično vama pričinjavaju zadovoljstvo. Možda želite da pročitate neku kvalitetnu knjigu, da se opustite uz film, ili da jednostavno čitav dan provedete sami posvećeni samo svojim mislima i odlukama.

Loading...