Šta znači sanjati kišobran

Loading...

Ukoliko ste sanjali kišobran, tumačeći detalje vezane za takav san, možete da otkrijete da li na javi raspolažete sa dovoljno ili sa nedovoljno samopouzdanja.

Šta znači sanjati kišobran?

Sanjati da nosite otvoren kišobran:

Ukoliko ste sanjali da nosite otvoren kišobran, vaš san vam poručuje to da ste na javi osoba koja je u gotovo svim životnim situacijama samopouzdana i sigurna u sebe. Što bolju zaštitu od kiše vam kišobran u snu pruža, to je znak i da je vaše samopouzdanje stabilnije i veće.

Ukoliko je otvoren kišobran koji ste sanjali da nosite mali i njime ne uspevate da se zaštitite od kiše, vaš san vam poručuje da vi imate sklonost da i kada niste potpuno sigurni u sebe, na ljude ostavite utisak da to jeste.

Sve svoje unutrašnje nemire i nesugurnost koju ponekad osetite, vi vešto sakrivate u sebi i ne dozvoljavate da se to primeti.

Sanjati da nosite sklopljen kišobran:

Ukoliko ste sanjali da nosite sklopljen kišobran, to znači da bi vam na javi dobrodošlo više samopouzdanja. Vi često neke životne situacije ne uspevate da realizujete kako treba ili do kraja, upravo zato što niste dovoljno sigurni u sebe.

Čak i kada su nabolje prilike pred vama, vi ste skloni da ih propustite ili da ih se svesno odreknete iz sopstvenog straha da bi ste u njima mogli da se razočarate.

Loading...