Šta znači sanjati krevet

Loading...

Snovi o krevetu, simbolično mogu predstavljati vašu potrebu za odmorom i za opuštanjem, ali takođe, oni mogu i predstavljati odraz vaših podsvesnih ili duboko potisnutih emocija.

Šta znači sanjati krevet?

Sanjati kako ležite ili kako sedite na svom krevetu:

Ukoliko ste sanjali kako ležite ili kako sedite na svom krevetu, vaš san odaje i simboliše vašu hedonističku prirodu. Vi jako volite da ugađate sebi i da uživate i dan u kojem niste imali dovoljno vremena za to, vi smatrate uzalud potrošenim danom.

Sanjati kako ležite ili kako sedite na tuđem krevetu:

Ukoliko ste sanjali kako ležite ili kako sedite na tuđem krevetu, vaš san predskazuje okolnost u kojoj ćete se uskoro naći i u kojoj ćete morati da jasno zauzmete svoj stav i da donesete jasnu odluku.

Sanjati kako tražite i ne možete da pronađete svoj krevet:

Ukoliko ste sanjali kako tražite i ne možete da pronađete svoj krevet, vaš san ukazuje na to da se na javi osećate jako iscrpljeno i jako umorno od svega. Vaša svest i vaša podsvest, bukvalno čeznu za predahom i odmorom. Suviše ste predani obavezama i to počinje jako stresno da utiče na vas.

Sanjati neuredan krevet:

Ukoliko ste sanjali neuredan krevet, vaš san ukazuje na to da u svom neposrednom okruženju imate neprijatelja. Neko je jako zlonameran prema vama i pokušaće da vas ponizi pred drugim ljudima. Zato, budite veoma oprezni po pitanju poveravanja svojih tajni ili po pitanju izbora informacija koje pred određenim ljudima govorite. Neko bi mogao ozbiljno da vas iskompromituje. Budite oprezni i spremni da se branite.

Loading...