Šta znači sanjati krv

Loading...

Krv kao motiv u snu, uglavnom predskazuje veoma sadržajan životni period koji je pred vama i koji će biti obeležen jakim emocijama i značajnim situacijama koje će te emocije probuditi.

Međutim, kako kao i svaki drugi motiv u snu i krv može imati šire značenje, predlažemo vam da pročitate nastavak teksta i da u skladu sa detaljima vašeg sna, pronađete njegovo što preciznije značenje.

Sanjati svoju krv:

Ukoliko ste sanjali svoju krv, veoma je moguće da u trenutnom periodu na javi proživljavate i gajite veoma snažne emocije prema osobi sa kojom vas spaja porodični, ljubavni ili prijateljski odnos. Možda ćete doživeti susret koji dugo priželjkujete, sa osobom koja vam već dugo nedostaje.

Takođe, ovaj san može značiti i to da ćete se u neposrednoj budućnosti, naći u situaciji u kojoj ćete morati da uložite dosta svoje energije. To vam neće predstavljati problem, jer je san sa motivom vaše krvi istovremeno simbol vaše naglašene životne energije.

Sanjati tuđu krv:

Ako ste sanjali tuđu krv, budite na javi veoma oprezni. Možete biti meta verbalnog napada neke osobe, a može se dogoditi i to da vi dođete u iskušenje i lično postanete glavni inicijator nekog sukoba. Nažalost, ovakav san može predstavljati i predznak za smrt osobe u vašoj okolini ili vašoj porodici.

Sanjati kapljanje krvi:

Ukoliko ste sanjali kapljanje krvi, vaš san ima izuzetno pozitivnu simboliku. Konkretno, pred vama je dugotrajan povoljan period, u kome ćete dugotrajno uživati i biti srećni. Drugi način tumačenja ovog sna, simbolizuje mogućnost da ćete se uskoro sresti sa nekim sa kim ste veoma bliski, a sa kim se dugo niste sreli. Kapljanje krvi, predstavlja metaforu za odbrojavanje vremena do takvog susreta.

Sanjati krv iz nosa:

Ako ste sanjali krv iz nosa, na javi vas očekuje novčani dobitak ili situacija u kojoj će se razvoj događaja odvijati u vašu korist. Iznenadno ćete biti srećni i uživaćete naklonost okoline.

Sanjati da stojite ili gazite po lokvi krvi:

Ukoliko ste sanjali da stojite ili da gazite kroz lokvu krvi, to znači da će vas na javi na svakom koraku pratiti sreća. Jako pozitivan period je pred vama. Veoma je moguće da vas očekuje veći novčani dobitak ili iznenadno ostvarenje vama jako važnog cilja koji ste odavno zacrtali.

Takođe, ovakav san, može biti i simbol toga da ćete u periodu koji predstoji uspeti da popravite odnose sa određenim ljudima, ili da ćete ostvariti nove kontakte iz kojih će se izroditi značajna prijateljstva. Možda ćete učvrstiti porodične odnose ili će vaš odnos sa partnerom postati stabilniji i kvalitetniji.

Sanjati mrlje krvi:

Ukoliko ste sanjali mrlje krvi, to je znak da bi što pre trebalo da se presaberete i da shvatite gde to i našta uzalud rasipate svoju energiju. Vi ste neko ko jako puno vredi i ko raspolaže sa puno potencijala. Ipak, taj potencijal ne ulažete u nešto konstruktivno. Jako je moguće da ste svoje ideale pronašli u pogrešnim ljudima ili stvarima.

Sanjati krv u svojim ustima:

Ako ste sanjali da vam je u ustima krv, na javi vas očekuje razočarenje.

Ako ste tu krv progutali, na kraju će se sve završiti onako kako vi to priželjkujete i očekujete. Ipak, ukoliko ste u snu pljuvali krv iz usta, na javi ćete biti jako ljuti. Neko će vas neprijatno iznenaditi svojim ponašanjem ili postupcima koje niste očekivali.

Sanjati da pijete krv:

Ukoliko ste sanjali da pijete krv, to znači da vas na javi uskoro očekuje veoma značajan dobitak.

Sanjati krv na rukama:

Ako ste sanjali krv na svojim rukama, znači da će vam na javi nešto što vam je jako važno poći za rukom. Uspećete da realizujete nešto što želite i bićete veoma zadovoljni i srećni zbog toga.

Loading...