Šta znači sanjati ubistvo

Loading...

Postoje dva osnovna detalja na osnovu kojih se može razlikovati tematika snova o ubistvu. Prvi mogući detalj koji je karakterističan za ovakve snove je to da ste vi u ulozi ubice, a drugi mogući detalj jeste da ste vi žrtva ubice.

Na osnovu pomenuta dva detalja, odnosno u zavisnosti od toga koji je od ova dva detalja bio izražen u vašem snu, zavisi i to kako se pravilno i precizno može tumačiti vaš san o ubistvu.

Šta znači sanjati ubistvo?

Sanjati sebe u ulozi ubice:

Ukoliko ste sanjali sebe u ulozi ubice, vaš san vam poručuje da unutar svog bića imate dosta nakupljene i potisnute negativne energije. Naboj takve energije u vama, može rezultirati vašim neprimerenim i negativnim reakcijama i ponašanjem na javi. Kako bi ste na tako nešto delovali preventivno i na vreme, pokušajte da preispitate sebe i da pronađete razloge koji uzrokuju nakupljanje negativne energije u vama.

Ukoliko se u ovakvom snu, kao žrtva ubistva koje ste počinili, pojavljuje vama poznata osoba, onda san može značiti i to da vas je upravo ta osoba nekim rečima ili nekim postupcima povredila u neposrednoj prošlosti, a da joj vi iz određenog razloga onda kada je to uradila niste na adekvatan način odgovorili. Usled takve činjenice, stvarao se i razvijao gnev u vama, i taj gnev se ispoljio vašom podsvesnom i naravno nestvarnom verzijom ubistva te osobe.

Pri počinjavanju čina ubistva u snu, vi ste zapravo podsvesno sav taj pomenuti gnev koji ste zbog te osobe nakupljali u sebi, “ispalili” u nju.

Sanjati da je vas neko ubio:

Ukoliko ste sanjali da je vas neko ubio, to znači da ste u sadašnjem periodu na javi izloženi jakom stresu, koji u vama uzrokuje osećaj nesigurnosti.

Vi bukvalno podsvesno čeznete za tim da vas neko zaštiti i da vas brani, čak i onda kada nema od čeka, od koga ili pred kim.

Ukoliko ste vama poznatu osobu sanjali u ulozi svog ubice, veoma je moguće, da na javi ta osoba na neki način vrši pritisak na vas i da se u njenoj blizini osećate ugroženo. Moguće je da često pokušava da pred vama potencira i nameće svoje mišljenje ili svoju volju, misleći da če tako da ugrozi vaš integritet. Zbog toga, osoba koja je u vašoj svesti “obeležena”, kao neko ko vam otvoreno i verovatno namerno crpi i oduzima energiju, u vašoj podsvesti je prikazana kao vaš ubica.

Na svu sreću, ovakav san ne predstavlja predznak nikakvih ozbiljno negativnih niti neprijatnih događaja.

Loading...