Udaja – šta znači sanjati udaju

Loading...

Snovi o udaji mogu se razlikovati na osnovu više veoma bitnih detalja, a u skladu sa upravo tim detaljima, razlikuje se i tumačenje snova o udaji.

U nastavku ovog teksta, potražite opis svog sna i pročitajte njegovo značenje.

Šta znači sanjati udaju?

Sanjati udaju za svog stvarnog partnera:

Ukoliko ste sanjali udaju za svog stvarnog partnera, ovaj san možete shvatiti kao nagoveštaj jako lepih i pozitivnih događaja i trenutaka u vezi ili u braku. Vi i vaš partner, doživećete emocije koje će dodatno učvrstiti i oplemeniti vaš odnos. Ukoliko na javi niste još uvek venčani, možda vam ovaj san predskazuje da ćete se odlučiti za taj čin.

Sanjati udaju za nepoznatog muškarca:

Ako ste sanjali udaju za nepoznatog muškarca, neki događaji u vašoj skoroj budućnosti neće krenuti po predviđenom ili planiranom toku. Naići ćete na prepreke ili ćete doživeti razočarenje. Te prepreke ili razočarenja, možda će biti vezana za tok vaše trenutne veze. Pokušajte da tako nešto predupredite i sprečite. Ne ulazite u raspravu sa partnerom i čuvajte se nepromišljenih postupaka ili reakcija koje bi mogle da ostave posledicu na vašu vezu.

Ukoliko ste na javi sami, a sanjali ste ovakav san, postoji mogućnost da u skoroj budućnosti nećete imati sreće pri pokušaju da pronađete pravog partnera za sebe. Nekoga ćete pogrešno proceniti i upustićete se u vezu koja neće imati perspektivu.

Sanjati udaju za bivšeg partnera:

Ukoliko ste sanjali udaju za bivšeg partnera, vaš san se može tumačiti na dva načina.

Prvi način tumačenja, odnosi se na mogućnost da još uvek niste preboleli bivšeg partnera i da duboko u vama još uvek postoji prisutna želja da se pomirite sa njim. Čak i ukoliko ste potpuno svesni da tako nešto ne želite, možda su vaša duboka osećanja povređena, a očekivanja u toj prošloj vezi izneverena i san predstavlja posledicu takvih činjenica.

Drugi način tumačenja sna o udaji za bivšeg partnera, odnosi se na mogućnost da ste trenutno emotivno neostvareni i da vam nedostaje idealan partner sa kojim ćete paralelnim koracima koračati kroz život.

Sanjati tuđu udaju:

Ako ste sanjali tuđu udaju, u skoroj budućnosti će vam neko staviti do znanja da mu se dopadate i ući ćete sa tom osobom u emotivnu vezu.

Loading...