Golub – šta znači sanjati goluba

Loading...

Snovi o golubu obično ukazuju na to da postoje odredjena ogovaranja kao i moguće pakosti oko vas koje neke druge osobe koju i spremaju.

Ipak, moramo pogledati različita tumačenja u zavisnosti od toga na koji način ste goluba mogli sanjati.

Sanjati goluba u svojoj blizini, na prozoru ili u dvorištu:

U slučaju da ste sanjali goluba koji je blizu vas, da stoji na prozoru ili ga gledate u dvorištu, to uglavnom znači da neka osoba koja vam je bliska ne govori istinu, odnosno vas donekle laže. Preispitajte ko bi to mogao biti i da li se tako nešto dešava zaista na javi.

Sanjati da je golub povredjen ili uginuo:

S obzirom da golub u snu uglavnom predstavlja neku vrstu ogovaranja, u slučaju da ste sanjali da je golub uginuo ili slično, to znači da će na javi konačno razna ogovaranja i spletkarenja koja već dugo slušate o sebi najzad da prestanu.

Sanjati goluba da leti prema meni:

Ako ste sanjali goluba da leti prema vama, onda su velike šanse da ćete dobiti neke vesti o bitnoj osobi ili bitnom poslu u vašem životu.

Sanjati goluba koji leti od mene:

U ovakvom slučaju bi trebalo da preispitate sebe da li nekog ogovarate, i da li baš to morate tako, pošto ovakav san simbolizuje da ćete vi zapravo biti umešani o spletkarenja za neku drugu osobu.

Sanjati veliki broj golubova:

U slučaju ovakvog sna trebalo bi da preispitate osobe koje smatrate da su vam bliske i pravi prijatelji da li zaista zaslužuju svi da budu tu i da imaju vaše poverenje.

Loading...