Šta znači sanjati groždje

Loading...

San o grožđu, predskazuje jako lepe i pozitivne događaje koji vas očekuju na javi.

Bez obzira na to kakvim je detaljima praćen, ovaj san sa sobom nikada ne nosi negativnu i ružnu simboliku.

Šta znači sanjati grožđe?

Sanjati da berete grožđe:

Ukoliko ste sanjali da berete grožđe, vaš san predskazuje to da ćete na javi uskoro imati priliku da steknete određenu korist, novčani dobitak ili materijalno bogatstvo. Očekuje vas jako povoljan finansijski period.

Sanjati ubrano grožđe:

Ukoliko ste sanjali ubrano grožđe, vaš san predskazuje da ćete u skoroj budućnosti uspeti da ostvarite neki uspeh ili da ispunite svoju želju. Bićete jako srećni.

Sanjati da jedete grožđe:

Ukoliko ste sanjali da jedete grožđe, vaš san predskazuje vaš lični napredak. Steći ćete neka nova znanja ili iskustva ili ćete usavršiti već stečeno znanje. Sve to, doneće vam osećaj samopouzdanja i više vere u sebe i sopstvene kvalitete. Možda ćete uspeti i da uspostavite prisniju i kvalitetniju komunikaciju sa ljudima koji vas okružuju. U svakom slučaju, doživećete nekakav lični napredak.

Sanjati grožđe na grani:

Ukoliko ste sanjali grožđe na grani, vaš san vam ukazuje na to da bi pažljivije trebalo da posmatrate i prepoznajete svoje šanse i mogućnosti. Pred vama, nalaze se okolnosti koje sa samo malo veštine lako možete da preoblikujete u nešto u čemu ćete moći lično da se ostvarite ili dokažete. Ponekad, zbog nedovoljno pažnje, vi propuštate prilike koje su vam na dohvat ruke.

Budite malo pronicljiviji i videćete da će uspesi početi da se ređaju jedan za drugim.

Loading...