Grudi – šta znači sanjati grudi?

Loading...

Malo je danas onih koji ne poznaju simoliku grudi, osobito ženskih.

Ako zanemarimo činjenicu da su one jedna od osnovnih ženskih karakteristika koje ih zapravo i čine seksipilnim i ženstvenim, oble, jedre, pune grudi oduvek su simbolizovale plodnost, bogatstvo i puno zdravlje.

Simbol su majčinstva, brige, poklanjanja tj nesebičnog davanja pre svega ljubavi i nežnosti. Preko majki, one vraćaju u detinjstvo i daju osećaj topline, sigurnosti i zaštite.

Sanjati grudi može imati višestruku simboliku. Generalno gledano sanjati ženske grudi, devojačke mlade i lepe grudi ukazuje na moguću sreću u ljubavi, period pun strasti, ispunjenje želja ili pak na kakvo prijatno iznenađenje. U snu grudi mogu značiti i vitalnost i samopouzdranje, ali isto tako, ukoliko su one teške, mogu ukazivati na kakav teret koji nosite „na svojim plećima“ i koga se želite osloboditi.

Ukoliko muškarac sanja ženske grudi, takav san uglavnom ima čistu erotsku simboliku, požudu, strast i potrebu za prisustvom ženskog tela i ženske topline u svojoj blizini.

Ukoliko pak ženska osoba sanja svoje grudi, može biti da je na javi nezadovoljna njihovom veličinom, odnosno da je nezadovoljna svojim fizičkim izgledom.

Obnažene grudi sanjati može da ukaže i na kakvo skorije zadovoljstvo na javi, na ispunjene želja bilo na poslovnom planu, na planu finansija ili pak ljubavi.

Ako su grudi u snu bile pune i jedre, postoji mogućnost da ste na javi izgubili svoju veliku ljubav. Osećate krivicu zbog toga što joj možda niste posvetili dovoljno pažnje i što ste je tako olako shvatili i pustili da ode. Pokušajte da, ukoliko vam je zaista stalo do te osobe, na javi uložite sve napore kako biste joj dokazali da je zaista volite i da želite da je vratite.

Ukoliko ste u snu videli grudi starije žene, prazne i usahle grudi, na javi vas mogu dočekati brojne neprijatnosti. Moguća je bolest u vašoj porodici ili niz drugih nevolja sa kojima ćete biti prinuđeni da se suočite, a kakva je recimo siromaštvo.

Ako u snu neko gleda u vaše grudi, to može ukazivati na nezadovoljstvo. Osećaćete se odbačenim, izopštenim iz društva, kao da tu ne pripadate ili da vas okolina ne želi.

Ukoliko pak u snu vi gledate u nečije grudi, to znači da ste u velikoj meri zaljubljeni u sebe, ali i da isto tako niste sujetni. Svesni ste svojih kvaliteta i nemate problem da pohvalite i druge i da primetite i tuđe kvalitete.

Ako su grudi u snu bile silikonske, verovatno ćete na javi biti opterećeni površnim stvarima, novcem, izgledom, dobrim kolima, skupim krpicama. No, i takav period će ubrzo ostati za vama.

Dlakave grudi u snu videti jeste dobar znak i označava dobro na javi, dakle nema potrebe da oko bilo čega brinete.

Ako ljubite nečije grudi u snu – možda ste neverni na javi i to više ne možete da skrivate?

Ako sanjate grudi koje su pune mleka, očekuje vas skorija veridba, svadba ili pak trudnoća, dok ukoliko ste videli dete koje sisa u snu, moguća je sreća na javi, a to se posebno odnosi na sreću vezi ili braku.

Ranjene grudi u snu označavaju da imate pravog prijatelja i da će vaše prijateljstvo zauvek trajati.

Loading...