Jakna – šta znači sanjati jaknu

Loading...

Odevanje jeste jedan od vidova komunikacije sa okolinom. To je inače i pokazatelj vašeg statusa, vašeg Ja u stvarnosti, ali isto tako umnogome utiče i na to kako vas drugi doživljavaju.

Jakne su komad garderobe koji nikada ne izlazi iz mode. Još u vreme ratova, kožne jakne su, na primer, umele da muškarca izdvoje iz mase i od običnog vojnika naprave pravog heroja. Danas, nose ih svi, u raznim bojama i formama, od kožnih, preko perjanih, zimskih, jesenjih i prolećnih, dugih i kratkih.

Smatra se da je san u kome vidite jaknu dobar san i da predstavlja dobar znak za javu. Ovakav san ukazuje da ćete uskoro uspeti da se rešite kakvih briga koje su vas na javi mučile. Ukoliko je jakna bila kožna to ukazuje da će vaši odnosi sa prijateljima biti odlični u narednom periodu. Imate prijatelje koji vas jako vole i poštuju i slobodno se zbog toga možete smatrati bogatim čovekom.

Ako ste u snu nosili jaknu, na javi vas očekuje ugodan period. Možda izađete u kakav provod sa svojim društvom i provedete prijatno i ugodno vreme. Oblačiti jaknu u snu pak znači da vam fali da malo više vremena provedete sa svojim partnerom, što bi trebalo da učinite u stvarnosti.

Kupovati jaknu u snu može da ukazuje da vas na javi očekuje kakvo novo poznanstvo koje će na vas ostaviti pozitivan utisak i delovati pozitivno na vas u narednom periodu. Sa druge strane, ovakav san može da ukazuje i da na javi imate tj raspolažete sa dovoljno novca da sebi priuštite lagodan život i sva zadovoljstva koja poželite.

Ukoliko u snu nosite jaknu koja vam ne pristaje, tesna vam je, mala ili pak velika, to ukazuje da na javi pokušavate da ljudima stvorite lažnu sliku o sebi, tj lažno se predstavljate. Morate pre svega biti iskreni prema sebi, ne smete biti licemerni i prodavati lažnu sliku, jer ćete zbog toga izgubiti prijatelje.

Preusku jaknu sanjati ukazuje na to da vas neko možda sputava u životu. Osećate se ograničeno, vezano, i morate stoga otkriti uzrok i krenuti ka njegovom rešavanju. To svakako mogu biti članovi porodice, emotivni partner, kolege ili šef na poslu. Veoma široka jakna smatra se ukazuje na izuzetno nizak nivo sampouzdanja.

Ako sanjate prljavu jaknu, ili pokušavate da je očistite u snu, to ukazuje na vašu težnju da se promenite na bolje u stvarnosti. Želite da ispravite neke svoje loše osobine ili navike i da pokažete sebi i drugima kakvi ste zapravo.

Ako nosite ili vidite jaknu na kojoj je još uvek prikačena etiketa, takav san označava da vi u stvarnosti otežano prihvatate kakve tuđe stavove, mišljenja i shvatanja. Vi naprosto želite da se prilagodite, ali vam vaše pravo Ja to ne dozvoljava, jer se ono ne slaže sa tim stavovima. Možda naprosto nemate zajednički jezik, mišljenja i interesovanja sa ljudima oko vas, i to ne znači da morate nužno da ih prihvatite i da se menjate. Jednostavno ostanite dosledni sebi i svojim stavovima.

Pocepanu jaknu sanjati u snu ukazuje na kakve greške u načinu vašeg razmišljanja. Nešto što je za vas normalno, drugima je nelogično. Porazgovarajte sa ljudima oko sebe, izložite im svoje argumente i saslušajte njihove, pa nakon toga utvrdite gde vam se stavovi i mišljenja mimoilaze.

Loading...