Šta znači sanjati jaja

Loading...

Ukoliko ste sanjali jaja, predlažemo da kroz sadržaj teksta koji je pred vama, saznate kakvo značenje ima vaš san.

Šta znači sanjati jaja?

Sanjati jaja:

Ukoliko ste sanjali jaja, vaš san ukazuje na to da će se u vašem životu, uskoro dogoditi neke promene. Ukoliko su jaja bila cela i imala normalnu, odnosno uobičajenu boju ljuske, to znači da će promene biti pozitivne i da ćete se na njih lako i brzo navići.

Sanjati polomljena jaja:

Ako ste sanjali polomljena jaja, vaš san ukazuje na to da će se u vašem životu uskoro dogoditi promene zbog kojih ćete se osetiti uznemireno i neprilagođeno. Takvo značenje sna, može se odnositi na neočekivane promene, koje u suštini ne moraju biti negativne, ali koje će vas “zeteći nepripremljene” i koje će u vama izazvati burne emocije.

Sanjati uskršnja jaja:

Ukoliko ste sanjali uskršnja jaja, idnosno obojena jaja, vaš san vam ukazuje na to da ćete se uskoro naći u velikoj dilemi ili na životnoj prekretnici na kojoj će od lično vaših odluka zavisiti dalji razvoj događaja u vašem životu.

Što više različitih boja je dominiralo u vašem snu, to će i dilema biti veća ili će dileme biti brojnije.

Sanjati da pripremate ili jedete jaja:

Ako ste sanjali da pripremate ili jedete jaja, vaš san označava da će se pred vama uskoro otvoriti neki novi vidici. Promenićete svoj ugao posmatranja stvari koje vas okružuju i u kojima učestvujete.

Ovakav san, takođe može predstavljati i predznak napredka koji vas uskoro očekuje.

Sanjati pokvarena jaja:

Ukoliko ste sanjali pokvarena jaja, vaš san ukazuje na to da vas u bliskoj budućnosti očekuje negativne ili neprijatne promene i dešavanja kojima ćete biti svedok ili u kojima ćete direktno učestvovati. Moguće je da ćete se u nešto ili u nekoga razočarati ili da ćete pokvariti svoju komunikaciju sa osobom koja vam je do sada bila izuzetno bliska.

Ovakav san, može predstavljati i predznak za loše zdravlje koje će vas pratiti u narednom periodu.

Ako ste pokvarena jaja i jeli u snu, ovakav san može predstavljati i predznak smrti u porodici ili u okruženju.

Loading...