Majica – šta znači sanjati majicu

Loading...

Snovi u kojima se kao motivi pojavljuju komadi odeće koje imamo na javi, uglavnom su, smatra se, odraz naše ličnosti, tj persone na javi. Odećom se obično u stvarnosti pokušavaju i zamaskirati kakvi određeni nedostaci, pa tako i u snu ona može simbolizovati prikrivanje nekih naših osobina na javi. Takođe, pored njene zaštitne uloge, obično je važno i to da li je ona nova ili pohabana, čista ili prljava, ili pak koje je boje.

Sanjati majicu odnosi se na kakve vaše emocije ili pak emotivni status na javi. Vaš stav o mnogim stvarima i dešavanjima na javi, kao i svest o mnogočemu, otkriva majica koju nosite u snu. Konkretno, ukoliko je majica u snu bila bez rukava, to ukazuje da vi u pristupu stvarima na javi morate biti znatno odlučniji, agresivniji. Vi ste izuzetno blaga i tolerantna osoba, što ljudi umeju i da zloupotrebe.

Generalno sanovnik tumači san o majici kao dobar znak za vas u stvarnosti. Videti ili nositi majicu u snu, osobito ako je ona bila bele boje, ukazuje na lepe i radosne stvari koje vas na javi očekuju. Moguća su druženja i susreti sa vama dragim osobama, razni noviteti i lepe stvari kojima ćete se radovati kao dete. Sanovnik smatra da ovakvim snom prestaju sve poteškoće na javi.

Kupovati majicu u snu ukazuje na to da ste u poslednje vreme pomalo usamljeni. Iz nekih razloga udaljili ste se od svojih prijatelja koji vam i te kako nedostaju i želite da obnovite svoja prijateljstva i da uživate u svom društvu.

Sa druge strane, sanovnik ovakav san tumači i kao mogućnost uplovljavanja u kakvu emotivnu vezu u skorije vreme, kao i mogući brak na javi.

Prljava majica u snu neće vam doneti lepe stvari na javi. Ako ste videli majicu koja je pohabana, iscepana i prljava, to ukazuje na mnoge probleme koji će vas u narednom periodu zadesiti. Moguće su brojne poteškoće na poslovnom planu, ali vas ovakav san savetuje i da povedete računa o svom zdravlju koje može biti ugroženo.

Davati majicu nekome u snu ukazuje na to da ste vi veoma dobra i velikodušna osoba, spremna da pomogne uvek nekome kome je to potrebno. Vaši bliski prijatelji mogu se u potpunosti osloniti na vas, kao i porodica naravno, pri čemu nije ni potrebno da vam zatraže pomoć, a vi ćete osetiti da im je potrebna i naći im se.

Ako je majica u snu bila šarena, takav će isto biti i vaš život na javi, uzbudljiv, prepun šarenih, lepih boja i događaja na javi. Očekuje vas društvo, zabava i lep provod u realnom životu.

Loading...