Metla – šta znači sanjati metlu

Loading...

Uz pojam predmeta metla uglavnom se vezuju pojam čišćenja i pojam žene.

Međutim, kroz vekove su postojala razna verovanja o simbolici metle, pa je tako ona smatrana simbolom plodnosti, i kao takve je bila često prisutna kako na svadbama, tako i u brojnim paganskim ritualima.

Takođe, povezuje se i sa teranjem zlih duhova čišćenjem praga, a nikome nije ni nepoznata povezanost metli i veštica koje na njoj jašu.

Prema nekim sanovnicima metla u snu predstavlja dobar znak, dok je prema drugim sanovnicima to loš znak. Stoga ćemo razmotriti sve potencijalne situacije.

Smatra se da je metla u snu znak da je potrebno da preispitate svoju prošlost, osobito ukoliko vas muče neka pitanja iz iste, i da ih rešite, tj da ih se jednostavno oslobodite i nastavite dalje.

Videti metlu u snu smatra sanovnik predstavlja lažne prijatelje, loše finansije kao i probleme u porodici i potencijalne svađe. Takođe, ovakav san ukazuje i da vas na javi neko ogovara. Ipak, ukoliko ste videli metlu koja je stara, moguće je i da vas očekuje provod u starom društvu i sa starim poznanicima.

Nadalje, čistiti metlom u snu, prema pojedinim tumačenjima ukazuje na probleme na poslu koji se mogu javiti u budućnosti. Takođe, sa tamnije strane objašnjenja simbolike metle u snu, nalazi se i kakva skora nesreća koja vas može zadesiti. Takođe, ovakav san ukazuje i na potencijalnu svađu na javi.

Međutim, sa one vedrije strane, metla kojom čistite u snu simboliše skoru sreću na javi. Bićete veoma srećni zbog kakvih događaja, a moguća je i lepa vest u vidu kakvog venčanja u porodici.

Ukoliko ste sanjali mladu devojku koja čisti metlom, ili ste pak vi mlada devojka koja je sebe usnila u čišćenju, moguće je da joj/vam se bliži udaja.

Ako ste sanjali sebe kako letite na metli, moguće je da vas se okolina plaši. Deca, prijatelji, poznanici i kolege smatraju vas za veoma strogu osobu, koja želi da uvek sve bude u najboljem redu i „pod konac“. Ukoliko nije tako bićete i te kako ljuti.

Ako ste sanjali drugu osobu kako leti na metli, morate se čuvati jer vam na javi neko, pa možda baš ta osoba, ne želi dobro.

Sanjati metlu koju nakon upotrebe odlažete u ugao kuće ukazuje na to da vas na javi očekuje moguća promena zanimanja. Postoji mogućnost da će se uskoro pojaviti šansa za kakav novi posao koji će vam više prijati. U globalu svaka promena uvek dobro dođe.

Slomiti metlu u snu ukazuje na moguće razmirice i svađu u okviru porodice.

Kupovati metlu pak ukazuje da ćete uspešno rešiti sve probleme i brige koji vas u stvarnosti more.

Loading...