Nokti – šta znači sanjati nokte

Loading...

U suštini, nokti nisu motiv koji se često javlja ili ponavlja u snu. Ipak, onda kada ih sanjate, nokte ćete u većini slučajeva zapamtiti kao veoma izražen motiv sna.

Ukoliko ste sanjali nokte, pogledajte kakvo značenje ima vaš san.

Šta znači sanjati nokte?

Sanjati negovane i lepe nokte:

Ukoliko ste sanjali negovane i lepe nokte, vaš san ukazuje na to da ste vi osoba kojoj je jako stalo do toga kakav utisak o sebi ostavlja. Vi jednostavno, u svakom trenutku i pred svima, volite i želite da zablistate u svom maksimalnom sjaju. Ne volite da vas okolina posmatra kao nekoga ko je prosečan ili ko je ispod proseka u bilo kom smislu.

Uvek obraćate pažnju na svoje ponašanje i dajete sve od sebe kako bi ste izgledali lepo. Onda kada primetite da ste zapaženi, dobijate dodatni podsticaj da budete još bolji u svemu u čemu dobijete priliku da se pokažete i dokažete.

Sanjati neuredne ili polomljene nokte:

Ukoliko ste sanjali neuredne ili polomljene nokte, vaš san ukazuje na to da u trenutnom periodu na javi niste u potpunosti zadovoljni sobom ili utiskom koji o vama ima vaše okruženje. Postoji mogućnost, da neki segment svoje ličnosti želite da promenite kako bi ste sebe učinili boljim, nego što vam se čini da to trenutno jeste.

Sanjati veštačke nokte:

Ukoliko ste sanjali veštačke nokte, vaš san vam ukazuje na to da trenutno na javi preterujete u svojoj nameri da se nekome dopadnete. Drugim rečima, toliko vam je stalo do nečijeg mišljenja i do nečije naklonosti da ste spremni i da učinite nemoguće stvari kako bi sebe pred tom osobom prikazali u najboljem svetlu.

Savetujemo vam da postavite sebi granicu do koje ćete pristajati i želeti da forsirate sebe. U protivnom, lako se može dogoditi da se umorite ili da u nameri da prikažete svoje nerealne kvalitete, zapostavite svoje stvarne i prave kvalitete i vrline.

Loading...